2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

درکت میکنم. عزیزم.  گل گاو زبان هر شب بخور خیلی ارومت میکنه. 

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    

آین ه اون بچم میشه وثلخودت توی روان بچت تاثیر میذاره عزیزم سعی کن اروم باشی .ادم گاهی ولقعا خسته میشه اگه میتونی وختی خسته ای ب یکی بسپار ی ساعت استراحت کن.یذرم بیخیال نمیز کاری خونه باشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

استراحت کن و اگرمیتونی یوقتایی باهمسرتون برید بیرون حال و هواتون درست بشه 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
درکت میکنم. عزیزم. گل گاو زبان هر شب بخور خیلی ارومت میکنه.

چ مهربون

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من ک ۹ ماه مرخصی زایمان داشتم بعد اون مامانم دخترمو نگهداشت ولی در کل بچه گناهی نداره ک بخوای عصبانیت روش خالی کنی یادت باشه اون خودش ب وجود نیومده با خواست خودت بوده 

2810