2777
2789

من که مشکلات شخصی که زیاد دارم بماند....بچم دست بزن داره چنگ میزنه هر لحظه نیستا ولی خب پیش میاد گاز گرفتنم بود که الان بهتره....جایی بریم بچه هارو میزنه یه هوییی یا جدیدن جیغ میزنه..گریه الکی تو مهمونی...نگاهای بیخود دیگران...گاهن داد میزنم سرش...ولی یو هو میاد چنگم میزنه خیییلی کنترل میکنما خودمو ولی دستشو فشار دادم متاسفانه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

منم یه بار پسرم کوچیک از خواب بیدارشد گریه کرد مهمون داشتیم منم اون زمان حال روحیم خیلی بد بود خوابالو بودم عصبی شدم زدم صورتش محکم نه ولی خب زدم😭 الان که گفتی یاد اون شب افتادم قلبم تیرکشید عذاب وجدان ولم نمیکنه❤️‍🩹💔

منم الان از اینکه نمیدونم چیکار کنما گریم گرفته

چشم به هم میزنی بچه بزرگ شده دلت واسه این روزا تنگ میشه سعی کن آروم باشی اشتباه منو تکرار نکن ، هروقت عصبی شدی با دقت نگاش کن به دستای کوچیکش ناخودآگاه اروم میشی 

من ۱۳ ماهشههمونطور ک تو ذهنم دارم میگم آروووم باش داد نمیزنی ها سر بچه صدای فریادهام رو میشنوم خودم ...

الان خب از نظر خواب گاهن کلافه میشم ولی بهتر شدم از اون اوایل...ولی مشکلم دست بزنشه...واقن نمیدونم چیکار کنم یا با جیغ چیزی میخواد....من دست تنها تو شهر دور از خانواده...یه مهمونی رفتن تفریحمه که اونجا نمیشه کنترل کرد..یا جیغه یا گریه یا ...