2777
2789
عنوان

پسرم تو مدرسه آبروم رو برده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 43 پست
من حالم بدتر میشد دیگه نخوردم

منم نمیخوام برم سمت دارو اعصاب میگن مشکلات شدید تر میشه فقط مسکن موقته تا اخر عمر ک نمیشه خورد....

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیخوام برم سمت دارو اعصاب میگن مشکلات شدید تر میشه فقط مسکن موقته تا اخر عمر ک نمیشه خورد....

خیلی عذاب میکشم 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

خیلی عذاب میکشم

منم خیلی خیلی......خیلی.....از یه دختر اروم و ساکت و مهربون به یه مادر و حیوون وحشی روانی تبدیل شدم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭
2805
منم خیلی خیلی......خیلی.....از یه دختر اروم و ساکت و مهربون به یه مادر و حیوون وحشی روانی تبدیل شدم

😭😭😭😭منم

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

روانشناس و مشاورش بیشتر برات اثر داش یا دارو؟من بهم گفتن باید دارو بخورم ولی ماه هاست دارم مقاومت می ...

اتفاقا دارو که مصرف می کنی و تاثیراتش می بینی تنها چیزی که ناراحتت می کنه اینه که چرا زودتر از اینها درمان شروع نکردی و چند سال از عمرت با این افسردگی تباه کردی!

الان می گی از عوارض داروها می ترسی ولی در واقع تو اصلا زندگی نمی کنی! 

بعد مگه شما سرما می خوری نمی ری دکتر ؟ قرص و شربت مصرف نمی کنی؟ همه زندگی ات از وسایل طبیعی استفاده می کنی؟ سرت با سدر و گل سر شور می شوری؟ کرم به دست و صورتت نمی زنی ؟ 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

اسی چجوری متوجه شدی پسرت این حرفو زده؟

الان میدونه که شما میدونی که تومدرسه چی گفته؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اتفاقا دارو که مصرف می کنی و تاثیراتش می بینی تنها چیزی که ناراحتت می کنه اینه که چرا زودتر از اینها ...

شما خودتون تجربه دارو اعصاب داشتی؟

شما خودتون تجربه دارو اعصاب داشتی؟

نباید بگی دارو اعصاب ، وقتی اینطور می گی طوری القا می شه که طرف کلا مشکل داره!  

افسردگی یا اضطراب مثل یه سرماخوردگی شایع و همگانی هست ، بعضی ها یه دوره افسرده می شن و بعد یه مدت دوباره خوب می شن یه عده هم نمی تونند از اون جاه عمیق افسردگی بیرون بیان و نیاز به مداخله پزشکی و کمک از بیرون دارن! 

اگه دارو موثر نبود انقدر دوام و پیشرفت نداشت !

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خودش اومد گفت مامان من یه کار بد کردم تو مدرسه

به نظرم بازم ازدل پسرت دربیار وشرایطتو توضیح بده

بوسش کن وبغلش کن زار این عکس العمل به صورت ناخوشی تو ذهنش بمونه

دلجویی وایجاد فضای آمن برایبچت خیلی مهم تر از آبروییه که داری میگی 

که نرفته هم خیلی ازمادرای دیگم هستن که اعصابشون خورد شده وبچه رو زدن

نمیخوام زدنو تایید کنمااا نهههه ولی باهمین معذرت خواهیت عزت نفس بچت هم تقویت میشه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
نباید بگی دارو اعصاب ، وقتی اینطور می گی طوری القا می شه که طرف کلا مشکل داره! افسردگی یا اضطراب مث ...

بله.حالا میخوام بدونم خودتون تجربه استفاده داشتین؟

دلت نشکنه بچه ۸ سالش هست خب عقلش نمیرسه هرحرفی را نباید زد.

اینم بگم متاسفانه از دلش در نیومده و تو دلش مونده خواسته یه جایی مطرح کنه سبک شه

کاش مستقیم ازش معذرت خواهی کنی و ببوسیش

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐