2777
2789
تو پیام پایینم گفتم که نمیشه به صفت رو به همه نسبت داد در ضمن شما که میگی دخترا مدام درحال کراش زدنن ...

هم عاشقش بمون جلوتر نرو ک خطریه. دخترا اول پتانسیل عاطفی زیادی دارن بعد ک میان تو رابطه سرد میشن و تهش ول میکنن میرن.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حس ششمم میگه تو از اون دخترای ک بهش ظلم شده

شاید یه چیزی فراتر از ظلم

چند بار هم بهم خیانت شده

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2805
والا چلمن یه تاپیک در میون متعلق به نرهای تو هر تاپیکی هم میری دماغشون و گذاشتن🤢

دقیقا🤣🤣وقتی میگی چرا اومده سایت زنونه تازه میگین شما هم اومدین  دی دی سایت مگه ما چیزی گفتیم

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
کدوم احمقی جرات کرده بهت ظلم کنه

تموم شد این احمق الان ازدواج کرده خوشبخترینه🥲

جالبه ؟

کاش حداقل یه عذر خواهی میکرد 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

هم عاشقش بمون جلوتر نرو ک خطریه. دخترا اول پتانسیل عاطفی زیادی دارن بعد ک میان تو رابطه سرد میشن و ت ...

از چه لحاظ خطریه؟

من از اون دخترا نیستم 

گفتم که همه مثل هم نیستن 

امروز بهش تو اینستا درخواست دادم اونم درخواست داد 

فردا هم که کلاس دارم میبینمش البته با خودش یک سال و نیم پیش کلاس داشتم الان تو راهرو میبینمش و باهم سلام و علیک میکنیم 

به نظرت برای جذب پسرا باید چیکار کرد؟

چیکار کنم که عاشقم بشه؟

ببین ولی اینطوریه که کلا باهمه ی دخترای اونجا صمیمیه و همش میگه و میخنده حتی مثلا یه دختره اومد سلام داد مشت هاشونو کوبیدن به هم 

ولی با من یکم سرسنگین تره

منم حرص میخورم و حسودیم میشه 

چیکار کنم ازم خوشش بیاد لطفا درست راهنمایی کن

ممنونم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
دقیقا🤣🤣وقتی میگی چرا اومده سایت زنونه تازه میگین شما هم اومدین دی دی سایت مگه ما چیزی گفتیم

خدا شفاشون بده😂😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خدا شفاشون بده😂😂😂😂

آمین😂

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
2810