2777
2789
عنوان

پسرم تو مدرسه آبروم رو برده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 43 پست

خب اشتباهی که کردی رو گفته.. دروغ نگفته.. میفهمم که حس خیلی بدی بهت میده اما اینجوری فک کن که چه پسر قوی ای داری که دربارظ تونسته حرف بزنه و  احساساتش رو مطرح کرده. کاملا متوجه ام چه حسی دارب ولی نگات مثبتی تو ابن قضیه هست.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
روانشناس رفتم و دارو مصرف میکنم

روانشناس و مشاورش بیشتر برات اثر داش یا دارو؟من بهم گفتن باید دارو بخورم ولی ماه هاست دارم مقاومت میکنم چون از عوارضش شدیدا میترسم ....مشکلات کبدی چاقی خواب اوری شدید و بعد از قطع کردن مشکلات بدتر برمیگرده

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

خودتو ناراحت نکن

معلما اینقدر حرفای کم و زیاد از بچه ها می شنون که براشون عجیب نیست 

بقیه بچه های کلاس هم کم و بیش شاید کتک خوردن به خاطر اشتباهاتشون و چیز عجیبی براشون نیست.

شما فقط به آرامی با بچه ت صحبت کن و بگو آدم مسائل خانواده و اتفاقاتی که تو خونه افتاده رو برای کسی نباید تعریف کنه ،بعدم بگو می دونم که از اینکه کتک خوردی ناراحت شدی من حالم اونموقع خوب نبود مامان ،منو ببخش.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بله

بگو دارو چی میخوری و ...چجوری غلبه کردی

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭
دارو.حالم خیلی بهتر شده و مثل بچه ها شدم

واقعا رو اخلاقتم اثر داشت؟من خودمو چند ماهه کششششتم نمتونم رفتارای بدمو ترک کنم فقط دااااد میزنم و عربده سر بچم هیچ کنترلی هم ندارم

واقعا رو اخلاقتم اثر داشت؟من خودمو چند ماهه کششششتم نمتونم رفتارای بدمو ترک کنم فقط دااااد میزنم و ع ...

اره خیلی تاثیر گذاشته.اوایل خوردن قرص حالم بد میشه اضطراب و تب و لرز میگرفتم ولی الان بدنم عادت کرده و روز به روز آروم تر میشم

اره خیلی تاثیر گذاشته.اوایل خوردن قرص حالم بد میشه اضطراب و تب و لرز میگرفتم ولی الان بدنم عادت کرده ...

من حالم بدتر میشد دیگه نخوردم

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

2810