2777
2789

سر کلاس که درس راجع به دروغ گفتن بوده،برگشته گفته مامان من بعد از اینکه وسایلش رو یکبار گم کردم و کار  اشتباه کردم منو زد.و قبلا کتکم میزد.خداییش هر کاری از دستم برآمده براش انجام دادم تا فراموش کنه و دلشو به دست اوردم.قبلا به خاطر بیماری افسردگی حالم خوب نبود چند بار ناخواسته سیلی زدم بهش.الان بهتر شدم و کمتر از گل نمیگم بهش.نمیدونم چرا اینکارو کرده.امروز خیلی دلم شکست.حتی روم نمیشه برم مدرسه.پسرم کلاس دوم هستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسیب زیادی میبینن از این رفتارامون حق دارن تو ذهنشون مونده

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

2805

مهم اینه خوب شدب و اون کارو تکرار نمیکنی 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

درکش کن

بچه تو دهنش مونده. سنی نداره

سنی ام نداشته…

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

حالا بعد ب من بگو چجوری تونستی به اعصاب و مشکلات عصبیت غلبه کنی و نزنیش ....من هرکار میکنم نمتونم رفتارمو اصلاح کنم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭

بچه ها اینجورین دیگه 

من پام خورد به دکوری خونه خواهرم شکست 

خواهرزادم هرکسسسس میرفت خونشون توضیح میداد اون وسیله چجوری و کی شکست و خالم شکستتش ابرو برام نذاشته بود

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
2810