2777
2789
عنوان

شده جایی شکست مالی بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 82 پست
حقیقتش توانش ندارم چون من خودم ناراحتم هیچ انرژی ندارم بهش بدم

لازم نیست زیاد صحبت کنی باهاش مردها برای هضم ناراحتیشون نیاز به تنهایی دارن ، فقط بگو من کنارتم این طبیعت شروع هرکاریه 

تحقیقات ثابت کرده بیش از نود درصد کسایی که یک کاری رو شروع میکنن شکست میخورن(ورزش ، موسیقی ، بیزینس و...) برنده اونی هست که از شکست هاش درس بگیره و اشتباهاتش رو آروم آروم کم کنه تا به موفقیت برسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم هنوز نرفته سرحساب کتاب ولی میونیم سوذی برامون نیست فقط میگه میترسم زیربار قرض برم

اول اینکه اتفاقیه که افتاده پس باهاش روبرو بشید و ازش بگذرید 

دوم اینکه باز هم میگم تجربه س و آدمی که قدم از قدم بر میداره در حد و شرایط و قدم خودش دچار ضرر میشه 

باز مالی باشه میشه جبران کرد دیگه اعصاب و روان روش نذارید که آسیب جانی رو نمیشه جبران کرد 

بخدا چندسال دیگه به این نگرانی ت میخندی 

ما پارسال تابستون جوری بودیم که فک نمیکردم بتونیم بلند بشیم، اما شد و کلللللی با همون تجربه بزرگ شدیم 

نگران نباش 

خدا بزرگه 

ادامه بدید و مطمئن باشید شما تنها آدمی ضرر نمیکنه که منفعل باشه 

لازم نیست زیاد صحبت کنی باهاش مردها برای هضم ناراحتیشون نیاز به تنهایی دارن ، فقط بگو من کنارتم این ...

بهش گفتم اتفاقا گفتمش همه این شکست چشیدن وتونه اخرین ونه اولین نفری

تاتنت سالم سرمایه برمیگرده گفت من از قرضا میترسم نتونم پس بدم اصلا ناراحت پول نیستم

شوهرم دیگه اعتماد بهم نداره کاراش دستم نمیسپره مدیریت این کار بامن بود نمیدونم کجارو اشتباه رفتم خیل ...

یه بنده خدایی میشناسم تو کار کشاورزی و ... بود به ضرر خورد خواست دستگاهاشو بفروشه چکاش رو پاس کنه ، زیر قیمت گذاشت همه چیشو ولی هیچ کس ازش نخرید خیلی ناراحت بود ، گفت حالا که ازم نمیخرن حداقل باهاش کار کنم بالاخره بهتر از هیچی هست ، فکر می‌کنی چی شد؟! الان کارخونه داره ....اگر ازش می‌خریدم الان یه ورشکسته بود به برنامه ریزی خدا اعتماد کن...

یه بنده خدایی میشناسم تو کار کشاورزی و ... بود به ضرر خورد خواست دستگاهاشو بفروشه چکاش رو پاس کنه ، ...

بله اتفاقا تنها چیزی که امیدوارم کرده واخرین انرژی مثبتم پشتم به خدا گرمه

2810