2777
2789
عنوان

شده جایی شکست مالی بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 82 پست
ببین نمیدونم چرا خانواده ها اینجورین واقعا مگه قرار ادم اشتباه نکنه؟ اتفاقا کسی که اشتباه کرد از کسی ...

همسر من ۴۰سالشه لابلای موهاش سفید شده از بس زحمت کشیده تو زندگیش بهترین دانشگاه بهترین رتبه بهترین شغل اما همین ایراد چنان بزرگ کردن همسرم ترسو شده دیگه کوچکترین ریسک نمیکنه بخاطر سرزنش هاشون واقعا نمیدونم چه لذتی میبرن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام به سمت بهتر ودنبال راه حل بگردم ولی میترسم واین ترسم ترسناک تر از شکسته نکنه این ترس به من غل ...

دیگه کاری نمیشه کرد 

من تو اوج مشکلاتم ۳۵۰ میلیون ضرر کردم 

باهاش کنار اومدم 

تلاش میکنم جبران شه 

میگذره این روزا 

اها ببخشید بنظرت چطور میتونم ذهنم خالی کنم

به عنوان بخش طبیعی کار بپذیرش ، بپذیر که این بخشی از یه کار اقتصادیه ، هر کاری ضرر و سود داره فقط مهم اینه که سودت بیشتر از ضررهات باشه .

زیاد ذکر الحمدلله بگو و با هر ذکر به نعمت های که خدا بهت داده فکر کن (این کار واقعا آرومم میکرد)

در نهایت گذر زمان فشار روانی این قضیه رو کم میکنن

من همینارو وام گرفتم دارم ماهی 7تومنم میدمباورکن من فقط میترسم قرضارو نتونم بدم واقعا دیگه نمیتونم و ...

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم

ما را به سخت جانی خود این امید نبود 

گاهی سخت میشه خیلی سخت به مو میرسه و بعدش که ازش عبور کردی میگی این من بودم که این روزها رو گذروندم ؟نمیدونستم اینقدر قوی ام

همسر من ۴۰سالشه لابلای موهاش سفید شده از بس زحمت کشیده تو زندگیش بهترین دانشگاه بهترین رتبه بهترین ش ...

شوهرم هم همین بود اینقد کوبیدن توسرش جرات نداشت اینقد تلاش کردم بهش گفتم میشه مامیتونیم قدم اول عالی بود باهمه سختی هاش باورم نمیشد تونستیم ولی قدم دوم یکم بد بود خیلی بد الان فقط میخوام تموم بشه اروم شیم

شوهرم هم همین بود اینقد کوبیدن توسرش جرات نداشت اینقد تلاش کردم بهش گفتم میشه مامیتونیم قدم اول عالی ...

تو این شرایط شما تسکین روحش باش باهاش بداخلاقی نکن حمایتش کن اون فقط شمارو داره