2777
2789
عنوان

بنده در روز هیچکاری نمیکنم حتی از خونه بیرون نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکردی قراره اوضاع گل بلبل شه تا شروع کنی؟ نه نمیشه تا وقتی خودت نرفتی یه حرکتی زدی

پسرا الان اکثرا دنبال یه رابطه دو روزن برا خوشگذرونی هیچ دردی نمیخورن البته ببخشید اینو میگما ولی واقعا همینطورن اکثریت 

هر چند وقت یبار سعی کن بری بیرون جاهای جدید مزه های جدید منتظر چیزای بزرگ و خفن نباش اجازه بده حالت با یه ابر تو اسمون خوب سه

اگه هزینش داری یه کلاس برو برو سرکار حتی اگه خانوادت وضع مالیشون خوبه از لحاظ مالی مستقل بودن یه چیز دیگس

فیلم ببین کتاب بخون کافه هارو بگرد برو سینما اگه یه دوست داری چه بهتر اگرم هنوز کنکور اینات مونده برو سراغ درس مشقت

فکردی قراره اوضاع گل بلبل شه تا شروع کنی؟ نه نمیشه تا وقتی خودت نرفتی یه حرکتی زدیپسرا الان اکثرا دن ...

شهر کوچیکه مردم حرف زیاد میزنن کاش میشد اینجام کافه داشته باشه کاش یه پارک داشت درس دارم ولی اصلا سراغش نمیرم

هر چی دوست دارین فحش بدین 😔 کاش با فحش حل میشد مشکلم و ذهن ناقصگ

نه با فوش حل نمیشه

فقط خواستم بهت بگم تو افسرده نیستی فقط گشادی خواهر

تو اگه بهترین کشور یا بهترین منطقه تهران نشسته باشی مازراتیتم تو پارکینگ باشه بازم ناراحتی؟ نه. تو فقط از شرایط الانت ناراضی هستی همین... دلیلشم یکم تنبلیه

ایا غیرقابل حله؟ نه

الان الارم گوشیتو میذاری  کنار میخوابی  صبح زود بیدار میشی گوشیتو قفل میکنی ک نیای میری ی دوش آب یخ میگیری صبحونتو میخوری میری بیرون ی باشگاه ثبت نام میکنی چهارتا کتابم ک دوست داری میخری میخوای قشنگ واسه خودت غذا درست میکنی ب خودا حواست هست آهنگ میذاری زبان میخونی.. نمیدونم چندسالتع و رشتت چیه اگه قصدشو داری درس بخون.. تو ی روز اینجوری باش فردا امکان نداره بازم نخوایش

اصلا پولم نمیخواد هزینه باشگاهم نداشتی مهم نیست خودم تو تاپیک ورزش ی صفحه یوتیوب معرفی کردم تو خونه ورزش کن

اگ هنری دوست داری برو سمت اون

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

نه با فوش حل نمیشهفقط خواستم بهت بگم تو افسرده نیستی فقط گشادی خواهرتو اگه بهترین کشور یا بهترین منط ...

چقد غلط املایی دارم 😭😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

شهر کوچیکه مردم حرف زیاد میزنن کاش میشد اینجام کافه داشته باشه کاش یه پارک داشت درس دارم ولی اصلا سر ...

درسو تا شروع نکنی تا یه مدت برات یه هیولاس و یه چیز عادیه

تازه اگه خانوادت سختگیر نیستن چیکار مردم داری؟همینا فردا قراره بیان حصرتای دلت پر کنن؟ دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه عزیزم

الان برادر به فکر برادرش نیست حتی همینا بزار کوچیک ترین اتفاق برات بیافته حتی تعارف نمیکنن کمکت کنن به وقتش باشد عین کپک سرشون تو زنگیته ولی 

شما لطفا بیشتر نصیحت کنید😃😄💛

چی بگم اخه عزیزدلم باور کن

حتی زودتر ازینکه فکرشم بکنی میبنی دیر شده اصلا بگو ببینم کی شد۱۴۰۳که بخوایم بریم۱۴۰۴؟ 

همینقدر زود میگذره

اخر میمونی و یه دل پر حسرت  فردا یهو بخودت میای میبنی خانوادتم نیستن حتی خدای نکرده یه ازدواج ناموفق داشتی بخاطر نداشتن هیچ پول و استقلالی مجبور به عذاب کشیدن میشی

حتی اگه نشد وقتی تلاشتو کرده باشی میگی گور باباش من صد خودمو گذاشتم

الان تو پول نداشته باشی زندگی هم نداری بقولا هم درس مثل یه میخ میمونه که بخوای یاکمکش بری بالای کوه ایا میشه روبه میخ کنی بگی ازت خوشم نمیاد پس میندازمت پایین؟ نه پس لطفا تا وقتی که هنوز توانشو داری تمام تلاش خودتو بکن و به فکر حرف بقیه هم نباش