2777
2789
عنوان

دخترای شوهری و زنان در کف ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست

عزیز اگه واقعا از تاپیکها ناراحتی که این تاپیک را زدی، الکی حرص تاپیکها را نخور و گناه کسی را گردن نگیر به خصوص این گناه که واقعا بزرگه.

اکثر تاپیکها نشاندهنده ی ضعف فرهنگی هستش، منظورم همین تاپیکی که میگی یا تاپیک جنسیت بچه یا ....

اینکه بخوای برای اینا حرص بخوری و نظرشون را عوض کنی بی فایدس. شما خودت سعی کن از این دسته نباشی و اگه بچه داری یا یه روزی بچه دار شدی روی تربیتش کار کن از این دسته نباشه.

حرص تغییر دیگران را نخور که عوض نمیشند.

(البته این حرفها را در صورتی میزنم که فقط از تاپیکها اعصابتون خرد باشه)

گرفته هم نشه اموال که مصادره میشه

اینقدر راحت مصادره نمیشه فقط توقیف میشه که نتونه معامله کنه بعد میان باهم تو افق میکنن زن حق طلاق نداره پس مجبوره بیشتر یا کل مهریه رو ببخش را از شوهرش جدا بشه البته تو قیف اموال درصورتیه که پسره کل دارو ندارشو به نام یه اشنا نزده باشه

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناه گردن گرفتی! پول درمان ایدز هم داری؟ازدواج جامعه ما شوخی بازی گرفتن، مهریه که کی داده گرفته! حقو ...

عزیزم مگه فکر کردی شوهر کنی اون دیگه ایدز نمیگیره؟چه تصمینی هست شوهرت با یه اچ پی وی یا اچ ای وی مثبت بهت خیانت نکنه؟

اینقدر راحت مصادره نمیشه فقط توقیف میشه که نتونه معامله کنه بعد میان باهم تو افق میکنن زن حق طلاق ند ...

خب بالاخره خیلیا دارن همچین کاری و می‌کنن 

بعد عقد مهریه اجرا میزارن

مرد 

اینمه الان وسیله ی جنسی مرد حساب میشه بی ارزشی نیست؟همینو برا مردا میگفت انقدر چیزی نمیگفتین

همون مردشم درشت نیست! زن میشه دستمال کاغذیش ک هروقت دلش خواست پرتش میکنه! من کلن مخالف این مدل روابط هستم! 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
عزیزم مگه فکر کردی شوهر کنی اون دیگه ایدز نمیگیره؟چه تصمینی هست شوهرت با یه اچ پی وی یا اچ ای وی مثب ...

بخدا حوصلع تایپ ندارم ولی واقعا تعصبات و ی سری عقاید مزخرف مارو ببین به کجا رسونده 

ک با ی برگه فکر میکنیم همه چی عوض میشه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

اره گردن من برو. ولی ازدواج غلط نکن و ذهنت فقط رو این نباشه بعد ک ذهنت رها شد با عقلت تصمیم گرفتی او ...

ادرس خونتون رو بده

بچه های نامشروعی که این وسط بوجود میارن رو خودت بزرگ کن

چند سالته اینقدر بی فکر حرف میزنی ؟

حرفت درسته! بعد میگن چرا فاحشه زیاد شده خب یکی مث این میاد میکه برید هر غلطی دوس دارید بکنید پای من ...

اره بعدم آوار میشن رو زندگی بقیه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بخدا حوصلع تایپ ندارم ولی واقعا تعصبات و ی سری عقاید مزخرف مارو ببین به کجا رسونده ک با ی برگه فکر م ...

نه اینا میخوان ثابت کنن به مردم اکبندن

درخالی که اون برگهه کلا دروغه یه دروغ شیرین برا یه سری عقب مونده

خواهش میکنم گزارش بزنید اینو 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

2810