2777
2789
عنوان

آخه چرا براتون مهمه بیکینی سیاه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 169 پست

من موهای بدم خیلی ضخیم شده بودو دیگه با ژیلت میزدم زخم و جوش و

خلاصه رفتم لیزر عالی نرمممم دست و پاها و بدنم

و چون لیزر تراکم موها رو کاهش میده

خیلی باعث روشن تر شدن پوست بدن مخصوصا بیکینی میشه

من خودم سفید پوستم و خب طبیعتا تفاوت رنگ کم بود

ولی با لیزر واقعا خیلیییی تاثیر مثبت دیدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عکس بزار

مثال بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهااااباور میکنن اخه؟

اره

و تو چشمشون زیباتر میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه همون موهای زائد،ولی خب ریشه هاازبین رفت قشنگ با بقیه قسمت‌های پام یه دست شد

آره تاثیر میذاره

چون ریشه مو رو میبره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تا کِی سانسور؟

عزیزم چیو سانسور کردم؟

هر چیزی جایی داره

واقعا تعجب میکنم از برخی رفتارها!!!

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
عزیزم چیو سانسور کردم؟هر چیزی جایی دارهواقعا تعجب میکنم از برخی رفتارها!!!

چه تعجبی داره؟ 

چرا اینقد تفکرات پوسیده دارین آخه؟

عزیزم چیو سانسور کردم؟هر چیزی جایی دارهواقعا تعجب میکنم از برخی رفتارها!!!

عزیزم اینجا سایت زنونه س و برای همین درست شده که خانم ها با هم درباره همه چی راحت حرف بزنن 

حالا مردا هم عضو شدن مشکل از خودشونه 

پروفایل خودتی؟

نه

چه تعجبی داره؟ چرا اینقد تفکرات پوسیده دارین آخه؟

ببین کلا میگم اینکه در مورد رنگ قسمت‌های خصوصی بدنت بخوای صحبت بکنی میون جمع مردونه روشنفکری نیستا من خودم اتفاقاً خیلی آدم به روزی ام توپوشش و اینها ولی اینکه بخوای بشینی در مورد یه سری چیزهای خصوصی واقعاً صحبت بکنی فکر نمی‌کنم نشونه روشنفکری و به روز بودن و آدم باکلاسی بودن باشه همین آقایونی که اینجا هستند رندوم همین آقایونی هستند که تو کوچه خیابون هر روز می‌بینی شما میری یکیشونو بکشی بیاری بگی ما داریم در مورد خصوصی‌ترین قسمت بدنمون صحبت می‌کنیم بیا در مورد رنگ شما حرف می‌زنیم گوش بده این کارو نمی‌کنی پس لطفاً هر چیزی رو نسبت به روشنفکری ندید

2810