2777
2789
عنوان

آخه چرا براتون مهمه بیکینی سیاه نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 169 پست
[QUOTE=361019976]وا خب یعنی چی خدا اینطوری آفریده دیگه مگه خانوما چرکن😂😐بعدشم مگه خودشون چطورین خی ...

خب اینکه بهش برسیم و قبول دارم

ولی اینکه یه خانومی بخاطر اینچیزا که دست خودش نبوده و تلاش هم کرده و تغیر زیادی ندیده بخواد ناامید شه و اعتماد بنفسش بیاد پایین درست نیست.. البته که مقدار زیادی به همسر طرف و شعورش هم بستگی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من متاهلم تو مجردی بزرگترین دفع دفع من بود اما همسرم اصلا براش مهم نیسسسست یک درصدم

همسر منم مهم نیست واسش

نمیدونم شایدم هست

ولی واسه خودم خیلی مهمه اذیت میشم 

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
مگه سیاهی کثیفیه. حتی واسه سفیدا هم سفید نیس

گفتم میشه تلاش کرد تفاوت درجه زیاد نشه همین.نه ک ب امید اینکه برا همه همینه ول کنیم 

بله چون آفتاب نمی‌بینه و مرطوب هست طبیعتاً تیره تر از بقیه نقاطه 

ولی برا بعضیا واقعا این تفاوت زیاده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اعتماد به نفس بالا نگه دار😉

همون مشکل از خودمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب اینکه بهش برسیم و قبول دارمولی اینکه یه خانومی بخاطر اینچیزا که دست خودش نبوده و تلاش هم کرده و ت ...

بله حرفت حقه 

و حرف حق جواب نداره

بله ولی برای دل خودمون نه برای اینکه واسه مردها همه چی تموم بشیم هر چند مطمعنم هیچکی واسه دل خودش ای ...

ببین واسه مردا نیست تهش واسه دل خودمونه دیگه🤣

اینکه اهمیت میدیم به خودمون تا در نگاه کسی همه چیز تموم دیده بشیم واسه دل خودمون نیست؟

چه رفته است که صبحی دگر نمی آید؟ شب فراق به پایان مگر نمی آید؟ ... بغل کن مرا..چنان تنگ؛ که هیچکس نفهمد، زخم روی تن من بود یا تو!
زیادم باشه بازم از سر مردا زیاده

😂😂😂😂

خی عزیزم زانو و تناسلی و....مادرزادی تیرن

ولی مال من به خاطر شیوع نامناسب تیره شده بود از اول تیره نبود

2810