2777
2789
عنوان

چرا یه سریا انقدر گارد دارن نسبت به شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست

اصلا من مادرم زمانی که نوزاد بودم بیماری داشت که نباید شیر میدادشیرش برای من مضر بود .ولی از ترس حرف مفت بقیه که بچه رو شیر خشکی نکنی و اینها شیر خودشو داد .هم خودش از پا در اومد هم من الان تو سن سی و اندی دارم تاوان کمبودهای غذایی دوران نوزادیمو پس میدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه ۴۶سال پیشم با شیرخشک بزرگ شدم...

شیرخشک هم جایگزینه شیرمادره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
2805

شیر مادر که محشره هیچی شیر مادر نمیشه ولی خوب وقتی بچه سیر نمیشه مادرم شیرش کمه از اونورم مادر روز به روز استخونی و لاغر میشه شرایط زندگی رو ول کنی به حرف مردم بچسبی 

ولکن بابا اونم یه نوع واکنشه دیگه بیخیال کار خودتو بکن 

وای منو یاد نوزادی پسرم انداختی

من شیر داشتم ولی پسرم اصلا سینمو نگرفت هرکاری کردم

یه ماه شیرمو تو شیشع دادم بعد شیرم خشک شد

ولی زر زر مردم تازه شزوع شد

یه وری میخندیدن میگفتن بچت نخورد یا خودت ندادی؟

یکی میگفت مادرای الان مادر نیستن.اونی میگفت لابد شیر ندادی هیکلت بهم نریزه

اونیکی میگفت به خاطر راحتی خودت شیرخشکی کردی بجه رو

والا به خدا فقط اونی که به بچش شیر خشک داده میدونه چقدر سخته .شیر خود ادم که راحته هرجا بخوای راحت میتونی شیر بدی

بده راحت باش، شیر خشک مواد مغذیش بیشتره و بچه رو سیر میکنه، شیر مادرم فقط تا همون چند ماه اول ارزش غذایی داره. بچه هایی که شیرخشک میخورن خواب شب منظم تر و طولانی تری دارن و حتما هم که میدونی ترشح هورمون رشد توی ساعات خواب عمیق شبانه انجام میشه و این با بیدار شدنهای گاه و بیگاه بچه (بخاطر سیر نبودن) در تضاده. بعنوان مادری که شیر خشک داده و مشکلی پیش نیومده کارتو تایید میکنم 😊

به حرف اینو اون گوش نده شیر خشک خوشمزس و بچه رو تپلی میکنه

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
بده راحت باش، شیر خشک مواد مغذیش بیشتره و بچه رو سیر میکنه، شیر مادرم فقط تا همون چند ماه اول ارزش غ ...

ببین وقتی شیر خودمو میدادم خدا شاهده تا صبح بیدار بودم شیر میدادم داشتم از بی خوابی از پا در میامدم، الان ساعت ۱۱ شب شیر خشک میخوره می‌خوابه ۶ صبح هم بیدار میشه میخوره دوباره می‌خوابه تا ۹ صبح 

واقعا شیر مادر بهترهاما وقتی چاره نداری نمی تونی که گشنش بذاری

شیر مادر داریم تا شیر مادر، نه همیشه بهتر نیست. گاهی بچه سیر نمیشه یا خروج شیر کم هست بچه ساعتها مشغوله نهایتا چند سی سی بیشتر نتونسته بخوره اخرش از خستگی فک خوابش برده اما چون سیر نشده دوباره زود بیدار میشه و مادر بی جون رو دوباره بیدار میکنه و این داستان دردناک هر شب تا صبح ادامه داره. اینطور شیر مادر چه مزیتی داره

2810