2777
2789
عنوان

چرا یه سریا انقدر گارد دارن نسبت به شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 43 پست
وای منو یاد نوزادی پسرم انداختیمن شیر داشتم ولی پسرم اصلا سینمو نگرفت هرکاری کردمیه ماه شیرمو تو شیش ...

شیر خشک کجاش راحته؟ بچه میشینه نق میزنه و کلافه میشی از گریه هاش باید همزمان قوطی شیر رو باز کنی یه دستت بچه رو نگه داری شیشه رو باز کنی فلاکس اب رو باز کنی اب بریزی تو شیشه و سریع پیمانه بریزی تو اب و بشینی شیشه رو تکون میدی تا شیر حل بشه و بچه از گریه دیوونه و کلافت کرده  و از گریه نفسش بریده تازه مردم میشینن به بچه نگاه میکنن و دایه مهربان تر از مادر میشن میگن وای وای بچه از گریه هلاک شد،، ولی سینه هر جا گریه کرد همون جا بهش شیر میدی راحت

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

[QUOTE=361016013]شیر خشک کجاش راحته؟ بچه میشینه نق میزنه و کلافه میشی از گریه هاش باید همزمان قوطی شیر رو باز کنی یه ...[/QUOTEدخترم اصلا شیرخودمو خیلی دوست نداره ولی من باز بهش میدم که شیر خودمم خورده باشه ، شبای اول که به دنیا اومده بود بچم از گرسنگی تا صبح گریه میکرد بعد مادر شوهرم می‌گفت بزار گریه کنه شیر خشکیش نکنی

منم شیر دارم ولی دخترم نتونست سینمو بگیره 8 روز از گرسنگی داشت هلاک میشد 24 ساعته گریه میکرد نمیدونستم چرا بردمش دکتر گفت از گرسنگیه‌ زردیشم از گرسنگیه خوده دکتر نوشت کمکی شیر خشک گرفتم. الان هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک حالا من شیر خودمم تو شیشه میدم همه میگن از تنبلیته ولی نمیدونن چقدر سخته نصف شب پامیشم قبل بچه مبدوشم تا بیدار میشه آماده باسه شیرش‌ . امان از حرف مردم دیوونه میشه آدم. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 

منم به دخترم شیرخشک دادم ،یادمه همش گریه میکرد و تاوصبح سینم دهنش بود ولی خوب نمیتونست میک بزنه تا اینکه عمم بهم گفت بهش شیرخشک بده شاید گرسنشع گریه میکنه ،۱۱ شب شیرخشک دادم خورد تا صبح بچه خوابید ،بعد اون شیرخشک دادم و اصلا یادم نمیاد کسی حرفی زده باشه چون اصولا اهمیت نمیدم به این مدل حرفا 

چون شوهراشون نذاشتن به بچه هاشون شیرخشک بدن بعضیاشون عقده ایی شدن

آفرین

منم برای این پسرم شیرم کمه سیر نمیشه نمیتونه بخوابه ، کمکی شیرخشک میدم تو همین یه ماه کلی حرف شنیدم 🥴 ولی برام مهم نیس مار خودمو انجام میدم چون بچه اولم شیرخشک ندادم لاغرشده بود تا چند سال لاغر بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40