2777
2789

چن سال پیش وقتی تازه ازدواج کرده بودم عکس یکی از فامیل مادر شوهرم رو تو گوشی شوهرم دیدم شک کردم ب خیانت 

رفتم پیش پدر شوهرم و مادر شوهرم گریه کردم که حالا بزرگتر هستن کمکی بکنن 

از اون به بعد مادر شوهرم بدتر کرد سو استفاده کرد ب اون زنی که شوهرم باهاش خیانت کرده بود میگفت خواهر دائم می‌آورد خونشون جلو شوهرم خوبی اون زن رو میگفت فقط خدا شاهده چقدر اون روزا زجر کشیدم شوهرمم گردن نمی‌گرفت که با اون زن هست تا بعد از دوسال مدرک محکم از خیانت شوهرم گرفتم اول گولش زدم وکالت طلاق گرفتم بعدا از خونه بیرونش کردم خودکشی کرد مادر شوهرم اومد افتاد ب دست و پام ک خبر نداشتم روحم خبر نداشته دروغ میگفت از لج من همه اینکارا کرد 

خانواده خودم ب زور من رو برگردوند

دیگه کاری ب مادر شوهرم نداشتم کاری هم بشوهرم نداشتم رفتم پی پیشرفت خودم 

تا چن وقت پیش اتفاقی ی جایی مادر شوهرم رو دیدم صورتش زخم بود دستش زخم بود جای خود زنی داشت صورتش اشکی بود من پیگیر نشدم سلام و احوال پرسی کردم رد شدم

بعدا فهمیدم از نزدیکان ک پدر شوهرم بعد از 30 سال زندگی مشترک ب مادر شوهرم خیانت کرده اونم با فامیل نزدیک مادر شوهرم خواهر مادر شوهرم 

خیانتم جوری بوده که کل پیامای مثبت هیجده دیده ازشون پول های زیاد پدر شوهرم به خواهرش داده بوده اصلا خوشحال نیستم 

اما این همون زنی بود که همش دل من رو سوزوند وقتی فهمید عکس اون زن تو گوشی شوهرم بوده 

دائم میاوردش جلو چشمم 

دائم خوبیش رو میگفت میگفت خواهرمه اما الان خودش درد من رو چیشد حتی بدتر 

اسفند ماهی هستم با افتخار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

خدابه دلت ارامش بده ببخشش شک نکن خدابرات جبران میکنه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
نبخشیدم اما بهش فکرم نمیکنم با اینکه جدا نشدم زندگی جدیدی شروع کردم

زنهای قوی رو دوست دارم خداکمکت کنه اینم بدونیم دنیا دارمکافاته ..

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
2810