2777
2789

اگه خودمون خواسته باشیم کاربری مون تعلیق شه چجور میتونیم برش گردونیم؟

واگه نی نی یار تعلیق کرده باشه چجوره؟

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

خودتون تعلیق کرده باشید برید انتهای همین صفحه داخل تماس باما پیام بدید شماره خط رو بگید فعال میشه

اگه تعلیقتون کرده باشن بنا بر خلاف قوانین سایت اگه مشکی باشه رنگ تعلیق کلا دیگه مسدود شده کاربری و اگه رنگهای دیگه باشه زمانش مشخصه داخل داشتبورد کاربری و سر وقتش فعال میشه به صورت اتوماتیک

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم    @_mahyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت تعلیق کرده باشی دیگه تموم نینیار زمان داره ببین اخطار چند روزه گرفتی

ال یعنی خودت کرده باشی نمیشه برگردوند چون یه جا خوندم میشه

نمیدونم چند روزه یکی از دوستام اینطور شده گفت اخطار سیاه گرفته نمیتونه تاپیک بزنه من براش تاپیک بزنم

2805
خودتون تعلیق کرده باشید برید انتهای همین صفحه داخل تماس باما پیام بدید شماره خط رو بگید فعال میشهاگه ...

اِ مشکی کلا کاربری از بین میره؟

یکی از دوستام اخطار مشکی گرفته 

تاپیک هاش هم کلا حدف میشن؟

اِ مشکی کلا کاربری از بین میره؟یکی از دوستام اخطار مشکی گرفته تاپیک هاش هم کلا حدف میشن؟

تعلیق خود خواسته مشکیه فعال میشه از طریق تماس باما.

برای خلاف قوانین سایت هم گاهی مشکی میدن اون دیگه کلا مسدود میشه

تاپیک ها هیچ کدوم حذف نمیشن

قبل تعلیق خودتون باید حذفشون کنید

برای حذف تاپیک  باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه غیر تعطیلات از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵ بفرستید به پی وی @niniyar_1                و فقط روزی یه لینک حذف میشه با محتوای خصوصی و خانوادگی

آن دسته از تاپیک های بدون پست هم با اون علامت سه نقطه خودتون قادر به حذفشون هستید....

فقط برای حذف تاپیک ها در روزها و ساعات گفته شده اقدام کنید....

راجب تعلیق کاربری هم عین قبل نیست و در صورت تعلیق اکانت و تاپیکها برای سایرین قابل رویت هست مگه اینکه از قبل حذفشون کرده باشید.

درخواست گزارشم ممنوعه تعلیق میشن دو طرف.

به نی نی یار یک هم همینحوری قابلیت ارسال پیام دارید بدون اینکه تو لیست دوستاتون باشن

برای تعلیق هم باید نی نی یار اون شیفت رو تگ کنید ولی در صورت تعلیق تاپیکا و اکانتتون میمونه و فقط قطع میشه دسترسیتون به تاپیک زدن و پست گذاشتن و جواب پیام خصوصی دادن

باید بری التماس کنی 

آخرش یه بداخلاق میاد جواب میدی 

میگه نه خانمم نمیشه 

شوخی کردم 

باید بری خودتو تیکه پاره کنی 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

خودمون خواسته باشیم که راحته باید تو قسمت تماس با ما که پایین صفحه هست پیام بدیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خودتون تعلیق کرده باشید برید انتهای همین صفحه داخل تماس باما پیام بدید شماره خط رو بگید فعال میشهاگه ...

افغانیا اینجا مصونیت کاربری دارن؟

یکی بمن فحش داد منم تهدیدش کردم ب اخراج

بعد من سه روز تعلیق شدم اون نه

یه ساعت بعد تعلیقی من بازم تو پستاش فحش مینوشت تگم میکرد و قفل😐

نه تا جوابشو دادم دو دقیقه نشد تعلیق شدماما اون نه😐

والا چی بگم 

نی نی یار بررسی کرده شمارو مقصر تشخیص داده 

اینجا هم میگن ممنوعه راجب افغانیا تاپیک بزنن چون جر و بحث میشه

2810