yaldaaad مدیر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 عنوان تنبلی تخمدان | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 36 پست سلام خانوما من مجردم و ۱۹سالمهتو سونو مشخص شد که توی تخمدان راستم یه کیست ۴ سانتی دارم ازمایش و همه چی هم دادم نرمال بودن خداروشکردکتر هم بم گفت تنبلی ندارمولی این کیست داشتن مگه به معنای تنبلی تخمدان نیست؟😭چجوری تشخیص میدن تنبلیو اصلا 1403/08/28 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 اگر تنبلی داشته باشیعلائمت ایناس شیرینی جات زیاد دوست داری بخوریهمش خسته ای ، خوابت تنظیم نیستاضافه ... نه خداروشکر اینا رو ندارم ولی موی زائد دور سینه ام ۳-۴ تا دونه دارم
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 برای کیست دختر دارویی چیزی نداد؟؟ اول میخواست سیپرترون کامپاند یه همچین چیزی بده که گفتم من دارم ال دی میخورم گفت خب ال دی قوی تره همونو بخور
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 بله عزیزم اما ورزش کن و تغذیت اوکی کن چون تنبلی بخاطر تغذیه نادرست و بی تحرکی و ایناس.. خیلیی ممنون❤️❤️
raha7984 عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 464 نه خداروشکر اینا رو ندارم ولی موی زائد دور سینه ام ۳-۴ تا دونه دارم خب خداروشکر اون چیزی نیست بیشتر خانوما یا دور نافشون یا روی سینه دارن چیزی نیستش
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1467 دکتر گفت تنبلی نداری ولی میترسم اشتباه کرده باشه اصرار دارم بگم تنبلی دارم😂چون تو صورتم جوش میزنم ه ... نکران نباش پس الکی
zm2000 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 3814 خب خداروشکر اون چیزی نیست بیشتر خانوما یا دور نافشون یا روی سینه دارن چیزی نیستش ن موی زائد رو بعضیا رو کل بدن دارناما اگ این مو قسمت چونه و دور سینه ضخیم باش ینی مشکل هورمونی داره ...
آهوبـره عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 6577 کیست درشت بهتر از کیست کوچیکهسردی و گرمی رو رعایت کن حل میشه.گرمیجات بخورلبنیات و شیرینیمصنوعی روبه حداقلترین حالت ممکن برسونورزش کنتو پریودی حموم نکن {در نهایت همه تنهاییم...} لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیکهایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 ن موی زائد رو بعضیا رو کل بدن دارناما اگ این مو قسمت چونه و دور سینه ضخیم باش ینی مشکل هورمونی داره رو چونه ندارم ولی دور سینه ضخیمه و تیره تره یعنی چند تا دونه مو میگن من تنبلی دارم ولی سونو و ازمایش هورمونی میگن نه؟😭😂وای دارم دیوونه میشمجوش هم میزنم بدبختی😐
83shofer عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 85 من هم نوزده بیست سالمه تنبلی تخمدان دارم ارثی از همیشه داشتم ... تار موم نازکه با این ک زیاد ریزش ندارم پر نیست موهام ..بدنم تقریبا مو زیاد داره صورتم موی زائد دارم پریود نمی شم 😐خدا همه علائم رو زده توی سر من 😂 سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 کیست درشت بهتر از کیست کوچیکهسردی و گرمی رو رعایت کن حل میشه.گرمیجات بخورلبنیات و شیرینیمصنوعی روب ... بله خیلیی ممنون بابت راهنماییتون🙏🏼🌹
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 من هم نوزده بیست سالمه تنبلی تخمدان دارم ارثی از همیشه داشتم ... تار موم نازکه با این ک زیاد ریزش ند ... وای اره واقعا کم نیست این بدبختیا ما🥲شما چجور تشخیص دادن تنبلیتون رو؟ با ازمایش یا سونو؟
83shofer عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 85 وای اره واقعا کم نیست این بدبختیا ما🥲شما چجور تشخیص دادن تنبلیتون رو؟ با ازمایش یا سونو؟ هم آزمایش هم سونو ...بهم گفتن تنبلی شدید داری 🥲💔 سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰
71mahi71 عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 519 من تنبلی شدید دارم ولی هیچ وقت کیست نداشتم فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 هم آزمایش هم سونو ...بهم گفتن تنبلی شدید داری 🥲💔 اها نمیدونید نشونه هاش چیا بود تو سونو یا ازمایش؟میگن ورزش و اصلاح سبک بهترین داروعه براش انجام بده حتما شماهم❤️
yaldaaad مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 32 من تنبلی شدید دارم ولی هیچ وقت کیست نداشتم میشه لطفا بگید چجوری تشخیص دادن واستون؟ نشونه هاتون تو سونو یا ازمایش میدونید چی بوده؟