2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
با آبلیمو ترش نمیشه؟

چرا کمی میشه ولی ترشای خوشمزه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذری ها کدبانو هستن

اذریا همه چی تمومن  

یذره از خودمون تعریف کنیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آب لیمو رو برای الویه اصلأ نمی پسندم البته در هنر شما شکی نیست و ذائقه ها متفاوته

اع چه جالب آخه همه بو ها رو میگیره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
عزیزم ممنونم من الویه دوست ندارم چون با دست درست میشه و معلوم نیست تمیزه یا نه و بعضی وقتا دیدم توش ...

و منی که عاشق عاشق الویه م.

ایقد الویه دوست دارم که حد نداره.

مامانم هفته ای یکی دوبار برام‌درست میکنه اگه خونه مامانم نرم میده خواهرم میاره برام.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
یه انتقاد ... اینکه این غذا رو دوست ندارید درست، ولی کاش این آیکون زشت و برای غذا و چیزی‌ک بقیه میخو ...

ای قربون دهنت . چنان با عشق اومدم تو تاپیک استارتر که خدا می‌دونه بعد هی این استیکر بالا آوردن ... 

دقیقا 🤢کلا سینه هم باید تازه باشه از الویه بدم میاد بس ک بعضیا حتی توش بال مرغ هم میریزن و ران 🤢🤢 ...

وقتی خودت درست کنی می‌دونی چی داری میخوری دیگه وچحوری درست شده

من تو مرغ در حال جوش یکی دو حبه سیر میندازم...الویه هام بی نظیره

کشک بادمجوناتون رمز خوشمزگیش چیه؟ 

من درست کردم اصلا خوب نشد

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

من طعم ترش دوست ندارم حتی ترشی نمیخورم

چه جالب 

2810