2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نکته ی مهم: سینه ی مرغ استفاده کنید با رون مرغ مزه ی گوشت کوبیده میگیره

دقیقا 🤢کلا سینه هم باید تازه باشه از الویه بدم میاد بس ک بعضیا حتی توش بال مرغ هم میریزن و ران 🤢🤢اصلا قابل خوردن نیست تازه با دست هم لهش میکنن 🤢🤢از الویه خیلی بدم میاد به خاطر این چیزا 

مرغ چجوری ابپز میکنی؟

والا ما آبشو برداشتیم برا آش رشته . مرغ رو اول پنج دقیقه تو آب جوش بذار کف که کرد بریز دور که هورمون ها و... بره دوباره بذار بجوشه توش پودر سیر و زردچوبه و چوب دارچین و نمک و آبلیمو بریز آبشو بریز سوپی آشی چیزی خودشو بردار 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مرغو با هویج میپزی؟

دیگه به موادش هویج نمیزنی

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
دقیقا 🤢کلا سینه هم باید تازه باشه از الویه بدم میاد بس ک بعضیا حتی توش بال مرغ هم میریزن و ران 🤢🤢 ...

من سینه برای همه چی میزنم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
دقیقا 🤢کلا سینه هم باید تازه باشه از الویه بدم میاد بس ک بعضیا حتی توش بال مرغ هم میریزن و ران 🤢🤢 ...

ماهم اصلا مرغ استخون دار نمیخریم از رون هم متنفریم چون بوی استخونش میاد.فقط سینه یا فیله میخریم بدون استخون

مرغو با هویج میپزی؟دیگه به موادش هویج نمیزنی

نه کلا هویج نداشتیم امروز به نظرم هویج نیاز نیست اگه خواستی به مرغ بزن تا هورموناشو جذب کنه بعد بندازش دور یا هم پیاز

با دست🫣🫣من دستکش یکبار مصرف دستم می کنمولی واقعا با بال و رون خیلییی بد میشه

واقعا 🤢ما صد ساله الویه درست نمیکنیم حتی خونگی 🤢با این ک بهترین مواد رو میزنیم ولی حتی شکل الویه هم حالمو بد میکنه البته ببخشید گفتم 

با دست🫣🫣من دستکش یکبار مصرف دستم می کنمولی واقعا با بال و رون خیلییی بد میشه

با قاشق و لیسک این کارو کردم . بال که کلا استفاده نمیکنم خیلی چندشم میشه از بال

2810