2777
2789
عنوان

عکس سرویسم پدر همسرم خریدن❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 26071 بازدید | 150 پست

اسی ‌النگوهات خ خوشگلهههه مبارکهههه

هر‌دونه چند تومن پات افتاده؟ 

گرم تقریبی هر عدد رو میدونی؟

می‌خوام بخرم از این ظریف تر میخوام بدونم چقد بودجه میخواد

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اسی ‌النگوهات خ خوشگلهههه مبارکهههههر‌دونه چند تومن پات افتاده؟ گرم تقریبی هر عدد رو میدونی؟می‌خوام ...

عزیزم هر کدوم ۱۲ گرمه 

وقتی طلا گرمی ۳۸۰۰ بود با تخفیف ۳۱۰ملیون شد

البته اجرتش ۱۴ در صد هست خوشگلم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی مگه هنوز رسم طلا خریدن هست .مال ما طلا نمیخرند .تازه یک چی هم میگرند مردا ماشین یا موبایل یا خانه هدیه میخواهند .زنشون باید سرکار بره

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اسی مگه هنوز رسم طلا خریدن هست .مال ما طلا نمیخرند .تازه یک چی هم میگرند مردا ماشین یا موبایل یا خان ...

عزیزم والا من هرکسو اطرافم دیدم رسم طلا دارن حالا ن سنگین ولی هست رسم طلا

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

اسی ‌النگوهات خ خوشگلهههه مبارکهههههر‌دونه چند تومن پات افتاده؟ گرم تقریبی هر عدد رو میدونی؟می‌خوام ...

طلا میخواهی چی کار .من رفتم پولم ریختم داخل صندوق سود ثابت .طلا چون بخرم هم مردامون به نام خودشون میکنند واسه خودشونه .رفتم به جاش طلا روس بخز

عزیزم هر کدوم ۱۲ گرمه وقتی طلا گرمی ۳۸۰۰ بود با تخفیف ۳۱۰ملیون شدالبته اجرتش ۱۴ در صد هست خوشگلم

مبارکت باشه گلم به خوشی بپوشی😘😘😘😘

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مبارکت باشه عزیزم و به خوشی استفاده کنی

ممنونم گلم مرسی از شما 

عزیزم والا من هرکسو اطرافم دیدم رسم طلا دارن حالا ن سنگین ولی هست رسم طلا

ما دیگه تموم کردیم رفت .یعنی عروس گردنش طلا نیست .خالی خالیه ‌....میگم داماد تازه یک چیزی هم میخواهد .واسه همین عروسی و ازدواجامون خیلی اومده پایین .هردو طرف پرتوقع اند

ما دیگه تموم کردیم رفت .یعنی عروس گردنش طلا نیست .خالی خالیه ‌....میگم داماد تازه یک چیزی هم میخواهد ...

عزیزم از کجا هستید چقد بد ک از عروس چیزی هم میخان

استارتر خود شیراز نیستی

من شیرازی ام شک ندارم اطرافشی

کجا زندگی میکنی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

از مدل حرف زدنت مشخصه متعلق به یه قومیت هستی

یه طایفه ای چیزی

شیرازی اصیل نیستی

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
عزیزم از کجا هستید چقد بد ک از عروس چیزی هم میخان

تهران .امار ازدواج خیلی اومده پایین .دخترا تازه پیشنهاد ازدواج هم میکنند .اخه مهریه هاشون بالاست دخترا .حالا اقایون گفتند ما تا چهارده سکه مهریه قبول داریم .ما رهن داریم پرداخت میکنیم .رهن منزل پانصد میلیون تومان .کرایه حداقل ده میلیون تومان .تازه بچه هم یکی فقط.عروسی و جشن عروسی هم شریکی یا مهمون کم یا اصلا نمیگیرند .طلا که نمیخرند .پول یا سکه سبک یا نقره میخرند.چون هرچقدر دختر بخواهد پسر هم توقع داره براش بخرند ‌

تهران .امار ازدواج خیلی اومده پایین .دخترا تازه پیشنهاد ازدواج هم میکنند .اخه مهریه هاشون بالاست دخت ...

کی میگه تهران اینجوری شده 

تهران همه مدل هست  نقره خریدن ۱۰ سال پیشم بود برای آدمای بی‌پول و پررو البته 

الان هم هستند کسایی که چه طلا جواهراتی که نمی‌خرن 

2810