2777
2789
عنوان

عکس سرویسم پدر همسرم خریدن❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 26078 بازدید | 150 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عکستو ندیدم میزاری ؟

الان بیا اون تاپیکم گذاشتم همون ک نوشتم آرایشگاه 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

شوهر من خودش طلا گرفت برام ولی پدر و مادرش به اسم خودشون سرم کردند. خرج عروسی رو هم فقط نصفیشو دادند هر چی هم غذا زیاد اومد دادن دست فامیلای پولدارشون درحالی که من دلم میخواست ببرم برا بچه های بهزیستی

بعد پرو پرو میگفتند مامانت هم باید سکه بده به پسرمون هم پلاک زنجیر بخره

چقدخوش شانسین

اووف برای خواهرشوهر من انقد طلا آوردن که بعد چند سال همه را فروخت باهاش خونه خرید به نام خودش... البته دو دنگ.. ولی شانس داشتا... یعنی هر مناسبتی بود اینا طلا میاوردن.. از یلدا و نوروز بگیر تا فطر و قربان و تولد و پاگشا و روز زن و .....

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
حتما قلبش خیلی خوبه وباخداست ماکه نبودیم

قلبشو که نمیدونم ولی مومنه... ولی من انقد مومن تر از اون دیدم که بخت خوبی نداشتن... بعد برای برادرشوهر بعدیش خانواده شوهرش ماشین خارجی خریدن این از حرصش میگفت اه اه بدم میاد از برادرشوهرم .. ببین چقدر پرتوقع

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مبارکشون باشه و اینجام رسمه خونه ب پسرشون بدن جهیزیه کامل بدن ماشینم ک از نوجوونی میدن ب پسر یعنی پد ...

شيراز رسم نيست ك پسر جهيزيه بده

جهيزيه كامل با دختر هست بجز تلويزيون گاهي يك قطعه فرش هم ميارن

ولي بعضي شهرستانهاي اطراف شيراز جهيزيه رو ميندازن ب پسر يا چند قلم بزرگش با پسر هست مث يخچال و..

2810