2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه ما اجازه میدن.همه چی هم مفصل میگیرن.شما قبل عقد شرط بزارید دختر میخواد شاغل باشه.نه فقط عربا خی ...

اره میدونم اصولا ایرانی ها کلا تعصبین رو شاغل بودن زن ولی عربها بیشتر تاکید دارن به خاطر همین برام سوال شد

من ک نمیتونم قبول کنم جهاز نبرم ، در عوضش ی عروسی مفصل میخوام

اونکه آره ببر حتما من خودم اصالتا عربم (آبادان و خرمشهر ) دخترعموم عروس اهوازیا شد جهاز نصف کردن خداروشکر تو جشن گرفتنم کلا لارجن 

ولی بازم خوب تحقیق کن خوب و بد همجا هست 

من نه لرم نه عربم

اتفاقن با هم قوم خودم ازدواج کردم

از روی تجربه ۷ سال زندگی مشترک بهت میگم

بخدا من فقط دو تا شهر فاصلمونه فرهنگمون زمین تا اسمون با هم فرق داره

گاهی از ته دل عاصی میشم

بس که اذیت میشم

اینکارو نکن

میدونم الان هر وی ما بگیم حرف خودتو میزنی

اما خودمو مسئول دونستم بهت بگم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
عزیزم پسرهای شما اینجوری ان لطفا به همه بسط نده من بدترین بختیاری رو به بهترین عرب ترجیح میدم

غیرتی نشو فداتشم جدی میگم ، ما لرا زنامون اندازه ده تا مرد کار میکنن ولی مردامون تک و توک با عرضه ان 

هم لرای بختیاری هم عرب ها آدمای یه دنده و لجبازی هستن به نظرم وصلت شون زیاد جالب نمیشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اره میدونم اصولا ایرانی ها کلا تعصبین رو شاغل بودن زن ولی عربها بیشتر تاکید دارن به خاطر همین برام س ...

چهوحرفای عجیبی میزنی

خوبه که خانمهای ایرانی اکثرا شاغل هستن

شما خارج از کشور تشریف دارین؟؟

من نه لرم نه عربماتفاقن با هم قوم خودم ازدواج کردماز روی تجربه ۷ سال زندگی مشترک بهت میگمبخدا من فقط ...

عاخه من از فرهنگ اطراف خودمون ب م میاد ، از رسومات اینجا بدم میاد ، اینجا هبچ دختری حق نداره با پسر هم لول خودش یا سطح بالاتر ازدواج کنه ، اینجا خیلی جاها دختر خرج پسر رو میده اینجا پسرا پرنسس شدن دیگه دارم عاجز میشم ، اون خوب خوباشونم مدام میترسن مفتشونو ببری و کلاه بذاری سرشون همش چشمشون ب دهن ننشونه 

2810