2777
2789
حس میکنم بیشتر جنبه روانی داره حداقل خدا کنه کاهش وزن بگیرم با این اذیت و معده درد

درد معده ات عصبیه 

پیاده روی کن زیاد 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیبر و پروتئین تقریبا باندازه مصرف میکنم اما چون خیلی انواع نون دوس دارم بیشتر از بابت کم کردن مصرفش ...

اگر تلگرام دارید میتونم لینک یک گروه بفرستم براتون جهت انگیزه.

منم قبلا توش بودم اما در اومدم الان همه خانوم هستن که روزانه عکس غذاهاشونو و فعالیتاشونو میزارن اخر هفته هم جمعه وزن کشی میکنن که ببین چقدر کم کردن

اگر تلگرام دارید میتونم لینک یک گروه بفرستم براتون جهت انگیزه. منم قبلا توش بودم اما در اومدم الان ه ...

بله ممنون میشم

نتیجه گرفتید؟

چقدر کاهش کاهش وزن داشتید؟

وقت پیاده روی و ورزش ندارم زیاد صبح تا ظهر ادارهبعدش رسیدگی به درس بچه ها و خونه

بچه ها هم به مامان سالم احتیاج دارن 

برو باشگاه رو تردمیل بدو یا راه برو

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بچه ها هم به مامان سالم احتیاج دارن برو باشگاه رو تردمیل بدو یا راه برو

خودمم دوس دارم برم باشگاه احتمالا برنامه ریزی کنم تو چند روزآینده

قدم ۱۵۸ 

وزنم ۶۸

خیلی دوس دارم ده کیلو کم کنم

خودمم دوس دارم برم باشگاه احتمالا برنامه ریزی کنم تو چند روزآیندهقدم ۱۵۸ وزنم ۶۸خیلی دوس دارم ده کیل ...

سالادو تو غذات زیاد کن و پروتئین 

کلا ردیف می شی

بله ممنون میشمنتیجه گرفتید؟چقدر کاهش کاهش وزن داشتید؟

درخواست دادم لینکو بفرستم براتون بعد پاک میکنم.

آره بجی من خیلی اضافه داشتم تونستم چیزی حدود30کیلو کم کنم یه مدت به خودم استراحت دادم چند روز دوباره شروع کردم.

روغن فقط زیتون استفاده میکنم و از غذاهایی که متابولیسم رو میبرن بالا و به چربی سوزی کمک میکنن استفاده میکنم مثلا صبحانه کره بادم زمینی میخورم ناهار و شام حبوبات و سینه مرغ سویا،کلم،ماهی،بامیه خلاصه هرچیزی که پروتئین و فیبرش بالاست میخورم اما ورزشم هم کوهنوردی میرم و سخت هست پس به درد خانما نمیخوره.

اما این گروه تلگرام اون موقع که من بودم هفته ای900مینداختن تقریبا توی غذاشونم برنج استفاده میکردن