2777
2789
عنوان

زایمان کردم میخوام همه مهمونی هام رو شام جوجه کباب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 157 پست
تاپیکاشو دیدی؟💇😐🤤😁دقیقانمیدونم طناز تهرانی یاتوکلی ولی توسایت معروفه براپز دادن و عقده خالی کردن

فاز این ادما چیه خدایی؟؟؟؟؟؟ خدایی بضیا پشت گوشی عقده میباره ازشون

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ینی بساب نینی سایت همین۰۰۱... بجان خودش🤣🤣

🤣🤣🤣یه مدت عنوانش این بود من شام و ناهار درست نمیکنم🤣🤣🤣

یعنی تا میدیدم یکی همچین عنوانی زده میگفتم خودشه🤣🤣🤣🤣

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من امثال شمارو تو این سایت خوب میشناسم😃این رفتارهای چیپ واقعا خنده داره🤣

امثال منو ؟؟؟؟🫥 چیمیگی عزیزم 

مشکلی چیزی داری ؟؟؟؟ منو تو سایت همه میشناسن محض اطلاع 

@بگویاسی    

@تعلیقی_بدبخت    

@وحشی_زیبا۲    

این سیاه بازیا چیه مگه بچه ای 🫥رفتار چیپ که تو داری میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

فاز این ادما چیه خدایی؟؟؟؟؟؟ خدایی بضیا پشت گوشی عقده میباره ازشون

ولی استارتراینجااینجوری نبود ولی اونارو باید ببینی مطلقه بوده یه شوهرمجرد جوون کرده خیلی فیس میده وسریعم قفل میکنه یه کاربردیگم بود مثلش اونم مشترک بود زندگیشو مشکلشون 

میدونی ایناعقده دارن و کمبودتوزندگی واقعی براهمین میان اینجا هرچی ک واقعی هستن اینجام هستن

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

2805
🤣🤣🤣یه مدت عنوانش این بود من شام و ناهار درست نمیکنم🤣🤣🤣یعنی تا میدیدم یکی همچین عنوانی زده میگف ...

خدایی منم از نظر تاپیک نزدن سابیدم شمارو.. ازسال۹۸عضوم... یکی مث من اینور بوم... یکی اونور بوم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم من هم شما رو میشناسم و هم استارترو 

دل همو نشکنید دیگه🥲 از تاپیکایی که دوست ندارید بگذرید

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

@زن_ممدقولی    

این زنه رو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دمش گرم ممد داره میخندونه منو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من هم شما رو میشناسم و هم استارترو دل همو نشکنید دیگه🥲 از تاپیکایی که دوست ندارید بگذرید

بخدا زشته نمیدونم فازش چیه یاسمن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امثال منو ؟؟؟؟🫥 چیمیگی عزیزم مشکلی چیزی داری ؟؟؟؟ منو تو سایت همه میشناسن محض اطلاع @بگویاسی @تعلی ...

تو ثابت شده ای عزیزم❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
ولی استارتراینجااینجوری نبود ولی اونارو باید ببینی مطلقه بوده یه شوهرمجرد جوون کرده خیلی فیس میده وس ...

بضیاشون مریضی روحی دارن.. جدی میگم

بخدا زشته نمیدونم فازش چیه یاسمن

عزیزم🥲 خودتو ناراحت نکن

بضیاشون مریضی روحی دارن.. جدی میگم

اره واقعاوای بعصیااینجاخیلی سلیطه و بددهنن خدامیدونه توبیرون اینجاچقدر ترستاکن😐بعضیاشون توبعضی نطرات ک مخالفشون چیزی بگم فحش بارونم میکنن من بزورخودمومیگیرم ک گدیه نکنم😑😄۲۵سالمه خیرسرم

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

@زن_ممدقولی این زنه رو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای دمش گرم ممد داره میخندونه منو

هوووف

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810