ببین اصلاً این کارو نکن چون فردا اونام خیلیاشون بچههاشون خودشون زایمان کنن و شما کادو ببری احتمالش خیلی کمه که بخوان شما رو دعوت کنن و نگهت دارن شام بخوری بنابراین تو اون پولی که دارم برات کادو میارنو بعداً باید ببری بهشون پس بدی تازه شما دعوتشون کردی اومدن شامم خوردن که اون شامه جبران نمیشه به نظر من اصلاً این کارو نکن عوضش پولهایی که برات کادو میارن و همه رو جمع کن نگه دار برای بچهات یه تیکه طلایی چیزی بخر بعداًم هر کدومشون بچهدار شدن شما کادوتو ببر پس بده بهشون خورد خورد همون مقداری که برات آوردن ۵۰۰ آوردن شما ۶۰۰ ۷۰۰ ببر این مدلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دهنت سرویس... مث من اون کاربر۰۰۱اونو ببینی چ میگی.. اون اَبر سابیدمون.... پز پز
یعنی بیشتر طناز تهرانی پز میدن؟🥹😂🤣
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
تاپیکاشو دیدی؟💇😐🤤😁دقیقانمیدونم طناز تهرانی یاتوکلی ولی توسایت معروفه براپز دادن و عقده خالی کردن
اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی
همشون شام دعوت کردن به نظر من یه شب خونت همشونو با هم دعوت کن بزار تموم شه بره اونجوری هزینهاش برات کمتر میشه انرژی هم کمتر مصرف میکنی اگر تعدادشون خیلی زیاده تو دو شب همه رو دعوت بکن یا تو سه شب همه رو دعوت بکن نه اینکه مثلاً شبیه خانواده دو تا خانواده رو بخوای دعوت کنی اینجوری نه