2777
2789
عنوان

زایمان کردم میخوام همه مهمونی هام رو شام جوجه کباب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 157 پست

ببین اصلاً این کارو نکن چون فردا اونام خیلیاشون بچه‌هاشون خودشون زایمان کنن و شما کادو ببری احتمالش خیلی کمه که بخوان شما رو دعوت کنن و نگهت دارن شام بخوری بنابراین تو اون پولی که دارم برات کادو میارنو بعداً باید ببری بهشون پس بدی تازه شما دعوتشون کردی اومدن شامم خوردن که اون شامه جبران نمی‌شه به نظر من اصلاً این کارو نکن عوضش پول‌هایی که برات کادو میارن و همه رو جمع کن نگه دار برای بچه‌ات یه تیکه طلایی چیزی بخر بعداًم هر کدومشون بچه‌دار شدن شما کادوتو ببر پس بده بهشون خورد خورد همون مقداری که برات آوردن ۵۰۰ آوردن  شما ۶۰۰ ۷۰۰ ببر این مدلی

الان دقیقا مشکلتون با تاپیک من چیه ؟ من ۲ ساله تو سایتم تاپیک میزنم با دوستام حرف میزنم این کاربر خو ...

عزیزم اتفاقا شمارو خیلی دوسدارم... ببخشید باشما نبودم.. اتفاقا شما برام خیلی قابل احترامی.. سوتفتهم شد... بااون کاربر ۰۰۱بودم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهنت سرویس... مث من اون کاربر۰۰۱اونو ببینی چ میگی.. اون اَبر سابیدمون.... پز پز

اون که به من میگفت تو قیافت زیر معمولیه

ولی من با صد کیلو ژل رو صورتم خیلی جذابم🤣🤣🤣

اون خداوند کمبود و عقده هست بیچاره

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
2805
عزیزم اتفاقا شمارو خیلی دوسدارم... ببخشید باشما نبودم.. اتفاقا شما برام خیلی قابل احترامی.. سوتفتهم ...

فداتشم عزیزم ❤️ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

دهنت سرویس... مث من اون کاربر۰۰۱اونو ببینی چ میگی.. اون اَبر سابیدمون.... پز پز

یعنی بیشتر طناز تهرانی پز میدن؟🥹😂🤣

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

ببین اصلاً این کارو نکن چون فردا اونام خیلیاشون بچه‌هاشون خودشون زایمان کنن و شما کادو ببری احتمالش ...

عزیزم همشون شام دعوت کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

اون که به من میگفت تو قیافت زیر معمولیهولی من با صد کیلو ژل رو صورتم خیلی جذابم🤣🤣🤣اون خداوند کمبو ...

اونو میبینی توروخدا... تاپیکش اتفاقی میرم، جمله اولو میخونم.. میدونم اونه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

یعنی بیشتر طناز تهرانی پز میدن؟🥹😂🤣

ینی اون بدتره؟؟؟؟؟؟ 😳😳😳

ینی اون بدتره؟؟؟؟؟؟ 😳😳😳

تاپیکاشو دیدی؟💇😐🤤😁دقیقانمیدونم طناز تهرانی یاتوکلی ولی توسایت معروفه براپز دادن و عقده خالی کردن 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

آفرین من یه سری از کاربرهای اینجارو از عنوان میشناسم🤣

ینی بساب نینی سایت همین۰۰۱... بجان خودش🤣🤣

من عکس نذاشتم ؟؟؟؟ 🫥🫥🫥🫥🫥قربون دهنت پس دیگه حداقل یه حرفی نزن که خودت ضایع شی@وحشی_زیبا۲ اینو ب ...

عزیزم من امثال شمارو تو این سایت خوب میشناسم😃

این رفتارهای چیپ واقعا خنده داره🤣

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
عزیزم همشون شام دعوت کردن

همشون شام دعوت کردن به نظر من یه شب خونت همشونو با هم دعوت کن بزار تموم شه بره اونجوری هزینه‌اش برات کمتر میشه انرژی هم کمتر مصرف می‌کنی اگر تعدادشون خیلی زیاده تو دو شب همه رو دعوت بکن یا تو سه شب همه رو دعوت بکن نه اینکه مثلاً شبیه خانواده دو تا خانواده رو بخوای دعوت کنی اینجوری نه

2810