2777
2789
عنوان

امان از یه سری کاربرای حق به جانب

80 بازدید | 13 پست

طرف میاد بهت میپره توهین میکنه بعد تهش نینی یار تگ میکنه و میگه بهم توهین شده تتپیک قفل میکنی ولی چون دنبال دعوا میگرده باز میاد تاپیکای قبلترت باز دنبال دعوا میگرده😂نینی یار تگ میکنه و ادای حق به جانب هارو درمیاره

اخ فدات نشم اخه مظلوومم کی بودی تو🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیسی اون تاپیکو دیدم درمورد دوستت ک پشتت حرف زده بود یه عالمه تایپ کردم بعد دیدم قفل شده😭😂زورم اومد واقعاااا پس اینجا برات میفرستم

(برو بزن له‌ش کن زنیکه حسود. اینا هیچی نگی بهشون پرو میشن. مث خودش باش گرگ نباشی میخورنت سیسی گذشت اون دورانی که میگفتن جواب ابلهان خاموشیست یبار مسخره قیافش کن مث خودش رفتار کن باهاش یا بزن تو دهنش میاد دستش ک هدف ساده ای نیستی. 

روش دوم اینه ک خیلی رک و صریح رابتطو باهاش قطع کنی دلیلشم بین همه اشناهاتون پخش کنی ک این فلانه باهاش بهم زدم چقد دوست دورو بده و فلان 😂

احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
سیسی اون تاپیکو دیدم درمورد دوستت ک پشتت حرف زده بود یه عالمه تایپ کردم بعد دیدم قفل شده😭😂زورم اوم ...

قربونت برم اخه همون کاربر حق بجناب باز تو همون تاپیک بساط توهین راه انداخته بود مجبور شدم ببخشید🤍🌝

قربونت برم اخه همون کاربر حق بجناب باز تو همون تاپیک بساط توهین راه انداخته بود مجبور شدم ببخشید🤍🌝

خدا نکنه عزیزم. آره تو نینی سایت جوگیر زیاده شعور ندارن به عقاید بقیه احترام بزرن مث بچه دبستانیا میرن دنبال مدیر 🤣🤣

احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️
خدا نکنه عزیزم. آره تو نینی سایت جوگیر زیاده شعور ندارن به عقاید بقیه احترام بزرن مث بچه دبستانیا می ...

جالبه من بیچاره اصلا چیزی نگفتم اومده انگار جنگ داره من تاپیک زدم گفتم میخوام تعلیق شم با حالت طلبکارانه میگه خب خروج بزن هی تاپیک میزنی تعلیق شم!جالبه من فقط یه تاپیک زدم که همون بود😂بعد گفتم خب به شما چه اخه مگه مجبورت کردم بیای تا زحمتش به گردن توئه

میگه تورو خدا زده😑تو عقل نداری!رفتم تاپیکاشو دیدم متوجه شدم طرف قرص اعصاب مصرف میکنه دو قطبیه دیگه زیاد باهاش بحث نکردم تاپیکو قفل کردم