2777
2789
عه مشهد زندگی مکنی کنار خانوادت ای بچه زرنگ پس شوهره رو کشوندی غربت

ن شمال.. تو تربت میشینی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ها همیجورع

امدی شمال،، بیا سمت ما

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مدنی مو اهواز نیامد ووم دعوت ووم کن بیوم یک روز مو فقط چابهار رفتو وم خیلی آدم های باحالی بودن کلا م ...

😂😂😂😂😂

قدومت برروی جفت چشام شما یه ندا بده کولت موکنوم مبرومت تا اهواز

ولی اهوازیا ب مهمانوازی و خونگرمی معروفن جدا از شوخی خونه بابام از ان خودته فقط یه ندا بده

[QUOTE=361065808]ها خیلی دوست درووم بیام میوووم حتما[/QUOTE اگ امدی اردیبهشت بیا

😂😂😂😂😂قدومت برروی جفت چشام شما یه ندا بده کولت موکنوم مبرومت تا اهوازولی اهوازیا ب مهمانوازی و خ ...

دستت درد نکنععع عید قرارعع برم چابهار ولی یه شوم موگوم اهواز برم پارسال خیلی جاها رفتم ولی سمت اهواز اینا نرفتم انشاالله قسمت برع ایدفع بیم او سمتا

دستت درد نکنععع عید قرارعع برم چابهار ولی یه شوم موگوم اهواز برم پارسال خیلی جاها رفتم ولی سمت اهواز ...

اهواز ره باید فصل سرد بری الان اونجا اب و هوا عشقه بهاری و دلنشینه بهار دیگه رو ب گرمیه طفلیا تازه دارن کولرها رو جم مکنن

اهواز ره باید فصل سرد بری الان اونجا اب و هوا عشقه بهاری و دلنشینه بهار دیگه رو ب گرمیه طفلیا تازه د ...

جدی؟؟ چی بد... از گرما پوکیدن ک بیچاره ها

[QUOTE=361065808]ها خیلی دوست درووم بیام میوووم حتما[/QUOTE اگ امدی اردیبهشت بیا

منم امسال اردیبهشت اومدم شمال خیلی خوب بود عالی بود ینی هرجا میرفتیم میگفت بهترین فصل اومدید امسال اردیبهشت زایمانمه

منم امسال اردیبهشت اومدم شمال خیلی خوب بود عالی بود ینی هرجا میرفتیم میگفت بهترین فصل اومدید امسال ا ...

چن هفته ای؟؟؟؟ سلااااامتی

2810