2777
2789
چن هفته ای؟؟؟؟ سلااااامتی

من خدابخاد خرداد🥺🥺🥺

دوسداشتم اردیبهشت باشم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگیر بخواب مووکع هنو تازع اجیر رفت ووم موخام گل پاک کونم بلکه پولدار روم

پاک کن پاک کن ک اخراشه دیگ خبر بده بیبینوم چقد کار کردی

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اوووو بررریچی ها

برکه شوهرم گل میربه چند تا پایگاه باز ریشه ها رو تحویل میگیرن و میارن نزدیک ۱۰تا زن زیر زمینمون در رفت و آمدن

که زعفرون خشک میکنن

کلا آسایش ندارم تا آخرهای برج ۹

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

18هفته، سلامت باشی عزیزم

۱۲هفته... هفته دیگ ان تی دارم.. بچه اول.... دعاکن همچی خوب باشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

انشاالله خداوند بحق فاطمه زهرا بچه سالم و تندرست بدنیا بیاریویار هم داری

خاهر.. هیچ نمیتونم بخورم... حالم خیلی بده.. تاکی وضع اینه؟ 

خاهر.. هیچ نمیتونم بخورم... حالم خیلی بده.. تاکی وضع اینه؟

من الان ک دارم پا میزارم تو پنج دارم بهتر میشم مردم و زنده شدم الانم هرچی میخورم با نفرته از همچی بدم میاد

سیراب شیردون بخور عالی برا حالت تهوع

من الان ک دارم پا میزارم تو پنج دارم بهتر میشم مردم و زنده شدم الانم هرچی میخورم با نفرته از همچی بد ...

نینی چیه؟؟؟؟ بچه اولت چیه؟؟ 

2810