2777
2789
دستایع مورع نگا کونن 🙁🙁😭😭😭

دیدوم.... ولی کیف مده، میندو هوا سرد، کنار بخاری،، زعفرون پاک کنی، غیبت کنی،، ها؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر رفتع یکم دستایع یک کارگره نگا کن

والا مو کار نکرده ستام از تو خرابتره خخخخ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ها مخاک گوشی بخروووم بریع خودم

یعنی همچی پاک مکنی، ک گوشی بخری؟ روزی چن کیلو؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

میندو که نیشابوری رف😂😂😂😂

خا ما همه ره قطی پطی مگیم دگه

[QUOTE=360985629]خا خبه... تویم زعفرون پاک مکنی؟ مو پاک نمکنم،،، چیه با دستام زرد مره[/QUOTE ن خواهر مو یک چیز بی اعصابم ک نگو سبزی هم پاک نمکونوم چ برسه ب زعفرون تنبلللل خخخخ

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بهتر رفتع یکم دستایع یک کارگره نگا کن

چ خبره بدجور زعفرونا تاثیر کرده هی دست وپا لخت مذری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ها دگععع الان 3 تومن کار کرد م دگععع دو کیلو 3 کیلو میوروم هرشب

شوت هیچه نمگه؟ 

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
تو مگعع نیشابور میشینی 😂😂

ن ... وله ب همه جوی خراسان مسلطوم🤣🤣🤣

2810