2777
2789
عنوان

با کم کردن برنج و نون آدم لاغر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 38 پست

پیشنهاد میکنم آب بیشتر بنوشید و  مواد غذایی با فیبر بالا مصرف کنید

دنس روزی نیم ساعت و برو سالن والیبال تا به بهونه بازی لاغر شی 

نون و برنج هم به هر حال به ویتامین Bنیاز داری بخور 

فقط شامت سبک باشه و سرشب باشه 

صبونه تا قبل ساعت 9باشه 

برنج از یک بشقاب مثلا 4قاشق کمتر بخور به جاش قند و شکر و سرخ کردنیو حذف کن 

هم لاغر میشی هم خوش اندام هم پوستت عالی میمونه 

حموم هم در هفته 3بار برو تا پوستت ترک و چروک برندارع 

آهسته وزن کم کن تا هیکلت بهم نریزه مثل چوب شور کج و کوله با پوست آویزون نشی 

ما مورد داشتیم بدون ورزش و حذف برنج فقط با حذف قند و شکر و کیک و کلا شیرینیا 13کیلو وزن کم کرده 

همینا که گفتم و رعایت کن عالی میشی مواد غذایی اصلیو حذف نکن تا آسیب نبینی

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

در مرحله اول هله هوله مثل چیپس و پفک و بستنی و ..خصوصا شیرینی جات و سرخ کردنی ..کلا حذف کن اینارو

بعدشم خب اره کالری نون و برنج خیلی زیاده باز برنجو کم روغن بپزی بهتر ولی خورشتم کالری زیادی داره  ولی در کل غذاهای سالم با روش پخت سالم مثل سیب زمینی آبپز بدون سس تخم مرغ آبپز سینه مرغ گریل یا کبابی ماهی سالاد با ماست کم چرب و میوه مصرف کنی با کالری شماری کالری اولیتو حساب کن و حداقل ۵۰۰ تا کمتر بخور و در کنارش حتما ورزش هوازی بدنسازی یا یوگا و زومبا ..ازین ورزشها انجام بده باشگاهم نتونستی از روی کلیپ توی خونه میتونی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنج رو حذف نکن ریزش مو میگیری کچل میشی باور کن۶قاشق بخورقند و چربی رو حذف کن تو یه ماه معجزه شو میب ...

من اراده ام ضعیفه هیچ چیزی رو نمیتونم حذف کنم میخام فعلا کم کنم 

اگ همیشه ۲۰ تا قاشق میخورم کم کم کم کنم فایده داره

آره چرا نداشته باشه

هر قدمی که برای سلامتیت برمیداری فایده داره و قابل تحسینه

آفرین که به فکر سلامتیت هستی. امیدوارم موفق باشی

و كيست كه نداند آدم ها همه هيمه اند؟ به دنيا می آيند كه دو پاره شوند، در لهيب شعله ها بسوزند و از خاكسترشان هيچ نماند؟ كيست كه نداند؟

2805
من اراده ام ضعیفه هیچ چیزی رو نمیتونم حذف کنم میخام فعلا کم کنم

پس کم کن ببین من قند و چربی رو حدف کردم تو یه هفته ی کیلو کم کردم

ولی منم اراده ندارم بازم میخورم

خدایشم اینا برا بدن همش ضرره جدا از تناسب اندام برا سلامتی خودمون نخوریم بهتره

پیشنهاد میکنم آب بیشتر بنوشید و مواد غذایی با فیبر بالا مصرف کنیددنس روزی نیم ساعت و برو سالن والیب ...

من سبک زندگی درستی ندارم روزا ساعت ۱۱ از خواب بیدار میشم صبخونه معمولا یک لقمه یا یک کیک 

ناهار ک نمیخورم 

شام برنج با ماکارانی 

بینش هم هله هوله و میوه 

اره میخام همین کار کنم اراده رژیم ندارم مثلا میخام یک کلوچه بخورم یک چهارمش نخورم بعد بسه یک سوم بعد ...

اصلا شماحتی یک قاشق کم نکنی کم کم وزنت کم میشه 

دوسه روز اول رژیم یک کم سخته 

بعد معده کم کم عادت میکنه 

بعدهم خیار وهویج. واینا کم کالرین روزهای اول رژیم زیادبخور معده توپرمیکنه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من سبک زندگی درستی ندارم روزا ساعت ۱۱ از خواب بیدار میشم صبخونه معمولا یک لقمه یا یک کیک ناهار ک نمی ...

کارت اشتباهه دیگه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20