2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شما وقتی زایمان کردید مادرتون پیشتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست
چه بهونه ای آورد و نیومد؟

این مورد برای من نیست چون من مجردم برای دوستمه

کلا مادرش در هر شرایطی به فکر خودشه نه جهیز خوبی داد هیچ وقتم پشت بچش نبود زمین داشتن دوستمو مجبور کرد بفروشه میگفت میخوام بفروشم وفتی مردم به شماها نرسه

الانم که مریض شده توقع داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله در هر صورتی میرم چون اول باخدا معامله میکنم

دوم اینکه بچه‌هام میبینن ویادمیگیرن.

نمونه‌ش رو کاملا در مادربزرگهای خودم دیدم که لخاطر احترام به پدرمادر چقدر بچه‌هاش به شدت بهش احترام میذارن بااینکه بچه هاش ۵۰ـ۶۰سالشونه 

یکماه رفت بیمارستان حتی نگذاشتن یه وعده هم غذای بیمارستانو بخوره

مرده بود بچه‌هاش زنده‌ش کردن با رسیدگی مرتب

خانمه مادر دلسوزی نبود برا بچه‌هاش اصلا

ولی محبت‌زیونی میکرد و خیلی خیلی به پدرمادرش احترام میذاشت که همین باعث این رفتارای بچه‌هاش شد.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

گرو کشی ک نیست مادره تو باید براش جان بدی 

اره زایمان کردم پیشم بود

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
این مورد برای من نیست چون من مجردم برای دوستمهکلا مادرش در هر شرایطی به فکر خودشه نه جهیز خوبی داد ه ...

از هر دست بدی از همون دست پس میگیری ، مگر از دلسوزی ترحم کاری کنه ولی نمیتونه با جون دل،رضایت براش کاری کنه حالا هر چقدر هم توقع کنه مادرش