2777
2789

و یه سوال دیگه موقع زایمان کنارتون نبود 

الان که خودش مریض باشه شما میرید بیمارستان به عنوان پرستار کنارش باشید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که موقع زایمانم نمیگم بهش میدونم استرس شدید میگیره به شوهرمم گفتم اول زایمان میکنم بعد زنگ میزنی به همه😅

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

ن پیشم نبودذ.اصلا بهش نگفتم که استرس نگیره .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مامانم پیشم بود 

ی تایمی هم مادر شوهرم پیشم بود چون مامانم رفته بود برام سوپ و چای بیاره بیمارستان 

۴۰ روزم خونه مامانم بودم چون بچم باید قرنطینه میبود

و اتفاقی خدای نکرده بیوفته حتما میرم پیشش

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من که موقع زایمانم نمیگم بهش میدونم استرس شدید میگیره به شوهرمم گفتم اول زایمان میکنم بعد زنگ میزنی ...

دقیقا منم همینجوری شد .بعد زایمان بهش گفتم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
2810