2777
2789
عنوان

از حق دفاع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16649 بازدید | 1665 پست
یازهرا# 😭😭😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)❤خدا ...

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🤲🏻

به نیت حاجت دلتون هدیه به آقاجانمون 🖤

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براشون ۷ تا حمد شفا میخونم هدیه به آقاجانمون ان شاءالله به حق خانوم حضرت زهرا سلام الله علیها شفای ک ...

ممنون اجرت با خدا از ته دلت دعاش کن هوشیاریش بیشتر نمیشه❤️‍🩹🥺

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
2805
یا زهرا سلام الله علیها سلام بر همه ی دوستان عزیز 100 صلوات هدیه به حضرت مهدی علیه السلام به جهت ظهو ...

قبول باشه عزیزم 🤲🌼

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
صد صلوات 💚به نیت سلامتی و ظهور امام زمان🌷برای نجات از دست ظلم پدرم برامون دعا کنید🙏🏼

حاجت رواشی عزیزم به حق آقای مهربونم 

به نیت حاجت دلتون ۱۴ تا صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها فرستادم هدیه به آقاجانمون 🖤

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ممنون اجرت با خدا از ته دلت دعاش کن هوشیاریش بیشتر نمیشه❤️‍🩹🥺

حتما عزیزم 💔

﷽🌼دعای حضرت زهرا سلام الله برای همه ی ما 💚:اِلهی وَ سَیِّدی اَسْئَلُکَ بِالذَّیِنَ اصْطَفَیْتَهُمْ ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم تگ کردید،التماس دعای ویژه دارم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
یا زهرا سلام الله علیها سلام بر همه ی دوستان عزیز 100 صلوات هدیه به حضرت مهدی علیه السلام به جهت ظهو ...

سلام عزیزم قبول باشه ان شاءالله 

الهی آمین 🤲🏻🤲🏻🖤منم به نیت حاجت دلتون هدیه به آقاجانمون و خانم حضرت زهرا سلام الله علیها ۱۴ تا صلوات خانم حضرت زهرا سلام الله علیها فرستادم

الهم عجل لولیک الفرج

چه امضای قشنگی 😭

اللهم عجل الولیک الفرج 💔

2810