2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و من شوک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 161 پست

دلم پر از رده قلبم درد گرفته خدایا چرا آخه چرا حداقل یه راه واسم میزاشتی نه خانواده پولداری بهم دادی نه خانواده شوهر خوبی دادی نه شجاعت دادی نه شانس دادی نه هنری آخه من چیکارکنم تو این دنیات فقط خیانت ببینم آرزوی مرگ دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم پر از رده قلبم درد گرفته خدایا چرا آخه چرا حداقل یه راه واسم میزاشتی نه خانواده پولداری بهم دادی ...

ول کن این حرفارو به خودت بیا ازمرگ که بیشترنیست مرگ چاره نداره عزیزمن

ول کن این حرفارو به خودت بیا ازمرگ که بیشترنیست مرگ چاره نداره عزیزمن

حالا من چیکار کنم شبم پیشش نرم بعد با زبون درازی بگه پیشم نیومدی رفتم خیانت کردم ..پیشش بروم که باید کلی مریضی بکشم چیکار کنم خدایا

دلم پر از رده قلبم درد گرفته خدایا چرا آخه چرا حداقل یه راه واسم میزاشتی نه خانواده پولداری بهم دادی ...

خوب خودت کار کن و درآمد داشته باش

تا الان هم اشتباه کردی اگر دستت جلوی شوهر ببخشید دراز بوده از همین الان شروع کن تنها راه نجاتت خودت هستی 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
خوب خودت کار کن و درآمد داشته باشتا الان هم اشتباه کردی اگر دستت جلوی شوهر ببخشید دراز بوده از همین ...

دیگه چیکار کنم هرکار کردم یه دونه مشتری هم نداشتم هنر فروش ندارم

زندگی من دیگه درست نمیشه هرکس پیام منو میبینه برای مرگم دعا کنه فقط..میخوام راحت شم دیگه تحمل ندارم

ببین خودت رو نباز و ضعیف نباش 

غصه بخور ولی یه روز که غصه هاتو خوردی دستت رو روی زانو بذار و بلند شو

روی کمک هیچ کس هم حساب نکن

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.
خوب خودت کار کن و درآمد داشته باشتا الان هم اشتباه کردی اگر دستت جلوی شوهر ببخشید دراز بوده از همین ...

اگر میشد کارم می‌گرفت خب الان دست دوتا بچم گرفته بودم برای خودمون زندگی میکردیم بدون منت 

ببین خودت رو نباز و ضعیف نباش غصه بخور ولی یه روز که غصه هاتو خوردی دستت رو روی زانو بذار و بلند شور ...

چیکارکنم هیچکاریم نمیگیره انگار طلسم شدم بخدا همه میگن چقدر کارات قشنگن مفت بردن پولی ندادن کارامو ..

فروشندگی نشد یه کار دیگه این همه ادم دارن زندگی هاشونو می چرخونن شما هم یکی

دقیقا بدبختی من همینه هرکار کردم نگرفت ...شما بگو چیکار کنم دیگه منم از همین تعجب میکنم همه چطور کارشون میگیره کار من نه

2810