2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و من شوک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تصمیم گرفتم دیگه نبینمش انگاروجود نداره کلا فقط به چشم یه عابربانک دیدمش سرد شدم رفتم توحالت قیافه گرفتن اینکه بهش نشون دادم نه خودش نه کاراش برام مهم نیست به خودش اومد دید هم داره منو ازدست میده هم اون ادما براش موندگارنیستن سرخرو کج کرد برگشت سرجای اولش ولی من دیگه ادم قبلی نشدم الان اون دنبال منه من براش کلاس میزارم 

ج ن. د ه اس گفته دومیلیون بده بیستوچهارساعت پیشتم

ای تف به شرفش

به نظرم فعلا به روی شوهرت نیار ولی با یه شماره ناشناس بهشون پیام بده ک به همه میگی

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

گفتم همه رو خیلی وقیحه بابا اول کهانکار میکنه بعد دست پیش میگیره بعد تهمت میزنه عمدا سروصدا می‌کنه و دعوا راه میندازه که بترسم منم البته خیلی میترسم از جرودعوا آبروم پیش دروهمسایه

منم تصمیم گرفتم دیگه نبینمش انگاروجود نداره کلا فقط به چشم یه عابربانک دیدمش سرد شدم رفتم توحالت قیا ...

من زورم میاد خرج اونا می‌کنه برای ما میگه ندارم...یعنی خرجی میده ولی خرج اونا هم می‌کنه ولی پول جدا به من نمیده برای خودم 

چطور تونستی نگی

اوایل گفتم مثل شوهرتو انکارکرد وسروصداکرد و گفت توهم زدی منم روشمو عوض کردم خیلی سخت بود ولی باخودم جنگیدم توتنهایی گریه کردم زجرکشیدم ولی جلوی خودمو گرفتم و سکوت کردم جوری که براش سوال شد چرا من کاری به کارش ندارم گوشیشو مینداخت زیردستم من اصلا توجه نمیکردم خودش اصلا تو کارمن مونده بود

ن مخام ببینم اون زنه چطور به خودش اجازه داده ب یه زن دیگه خیانت کنه

هییییییی خواهررررر وقتی اینجور تاپیک ها رو میبینم قلبم به درد میاد خدا اینجور مردهای کثیفی رو قسمت هیچکس نکنه خدا اون زنهایی هم که آوار میشن رو زندگی یکی دیگه لعنت کنه 😔😔😔😔

چکش نکردی یا چک کردی و بیخیال بودی به کاراش

اصلا چک نمیکردم چون اگه چک میکردم خودم اذیت میشدم گفتم که کلا باخودم میجنگیدم تمام تمرکزم فقط رو این بود که نبینمش مهم نباشه

2810