2777
2789

تو ی ساختمونیم ی ادم عفریته بدجنس البته برای عروسش ن برای بچه هاش خیلی اذار اذیتم کرد تا اینکه چند دفعه جلوش وایسادم و دیگه نتونست چیزی بگه دفعه اخری هم بچم گریه میکرد بهش گفتم تو تربیت بچم دخالت نکن چون چند دفعه میدیدم شکلات بهش میداد حتی جلو خودم بهش میگفت مادرت عقل نداره نمیتونه برات شکلات بخره الان یک هفته رفته خونه دخترش چون جاریمم  با هامون تو ی ساختمون مدام با جاریم حرف میزنه منم برام مهم نیست الان شوهرم رفته دنبالش بیارش بعد جاریم اومده گفت ی بسته گوشت بهم بده برای مادر شوهر کباب کنم البته شوهرم بهش زنگ زد چون از دست منم چیزی نمیخوره و بدش از من میاد منم چند مدت پیش رفته بودم دکتر بچمو بردم اصلا چیزی نپرسید الان مادر شوهرمم رفته بود دکتر ی شهر دیگه خونه دخترش حالا ک اومد خونه من برم پیشش یا نرم با این اوصاف 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو بسته گوشتم ب جاریت اینطوری ببر بگو اینو فلانی خاسته کباب کنه براتون از من خاس بیارم بده ب فلانی ک جاریتم نتونه خودشرینی کنه اره من کباب کردم اون عروسه نیومد

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اول بگو گوشتو ندادی

برای منم سوال شد چرا اومده از اسی گوشت بکیره؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

برا چی بری 

الان که جدا شدی 

اگر رفتی همه چی از سر اول 

اما اگر قصد کردی بری دیگه دلتو صاف کن باهاش 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

عجب جاری ای 

گوشت بده برای مادرشوهر کباب کنم 

خب برو بخر 

چه رویی دارن 

بنظرم در حد ده دقت برو و بعدش بگو‌ مامانم کار داره برم کمکش و برو بیرون بذار بسوزه بدتر 😅

همچنان روی اصولت باش

باید حریم خودش رو بدونه 

دیروز به همسرم میگفتم از این گاز بزرگ ها بخریم مادر فضولش گفت همه زندگی تون رواله فقط گاز مونده بخاطر همسرم چیزی نگفتم اما بعدا بهمسرم گفتم دفعه دیگه مادرت زر بزنه جرش میدم 

❤❤❤
2810