2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
۱۵ ماهشه سه تا کلمه مامان بابا و دده اونم هر وقت دلش بخواد میگه. نه همیشه و هر روز. کلمه میگم تکرار ...

فعلا خوبه عزیزم 

تا هجده ماهگی حداقل باید شش تا کلمه رو بگه 

دختر من هجده ماهگی چهل تا کلمه میگفت 

بیست و یک ماهگی جمله دوکلمه ای گفت نزدیکای دوسال هم شروع کرد به حرف زدن 

استانداردش اینکه کودکی که دوسالش تموم بشه بتونه پنجاه کلمه بگه با جملات دو کلمه ای

فعلا خوبه عزیزم تا هجده ماهگی حداقل باید شش تا کلمه رو بگه دختر من هجده ماهگی چهل تا کلمه میگفت بیست ...

اها. ماشاالله. الان سه ماه دیگه میشه ۱۸ ماهه. منم استرس گرفتم باهاش کار میکنم اما فعلا که فایده نداشته. خدا کنه زودتر یاد بگیره یعنی هر مرحله رشد این بچه ها آدم خون به جیگر میشه 🤦🤦. 

اها. ماشاالله. الان سه ماه دیگه میشه ۱۸ ماهه. منم استرس گرفتم باهاش کار میکنم اما فعلا که فایده نداش ...

تا سه دیگه کلی کلمه یاد میگیره هجده ماهگی بچه ها جهش رشد دارن شما کار کن اون تو ذهنش میمونه یه دفعه همه رو میگه 

اخ اخ دقیقا پیر میشیم از استرس

احتمالا خودتون ضمیر سوم شخص زیاد استفاده کردین برای همین اونم یاد گرفته

مثلا خواستی بری بیرون گفتی مامان بره خرید نگفتی دارم میرم خرید  یا مثلا گفتی مامان این شکلات رو بخوره اونم اینطوری یاد گرفته

سعی کنید یه مدت ضمیر اول شخص برای خودتون بکار ببرین تا عادت کنه