2777
2789
خب اینجوری ضرر نکردی من باتوجه به سوابق درخشان شوهرم مجبورم پس انداز مخفی داشته باشم

ولی دور ورم خانم هایی هستن یه یک روز هم درآمد نداشتن و شوهرشون سه دانگ خانه رو زده به نامشون نمیگم این کار رو چرا کرده احساس می کنم من که خودم با زحمت پول درآوردم با اونها برابرم حسودیم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی دور ورم خانم هایی هستن یه یک روز هم درآمد نداشتن و شوهرشون سه دانگ خانه رو زده به نامشون نمیگم ا ...

منم گاهی به این موضوع فکرمیکنم هستن خانمهای خانه داری دور وبر من که صاحب خونه وملک هستن بدون اینکه پولی بزارن وسط شانس دارن بعضیا که شوهرشون حساب کتاب نمیکنه

منم گاهی به این موضوع فکرمیکنم هستن خانمهای خانه داری دور وبر من که صاحب خونه وملک هستن بدون اینکه پ ...

اونجوریم که فکر میکنی نیس

اینجور خانوما کمن

اکثرا هم شوهراشون باج میده بهشون

یکیش همین عمه من که بخاطر خیانت شوهرش طلاق گرفت

نگو دو سال با اون خانوم حرف میزده

تو مدت این دو سال هم وقتی شوهرعمم تو تهران خونه خرید ۳ دانگشو زد به اسم عمم بعد تو این مدت کلی براش النگو خرید لوازم آشپزخونشو کلا نو کرد..بعد نگو داشته خیانت میکرده

از لحاظ روانشناسی ثابت شده وقتی مردی خیانت میکنه محبت و هدیه هاش به همسرش بیشتر میشه تا بتونه عذاب وجدانشو کم کنه

خیلیا اینطوری از سر باج دادنه شوهرشونه خیلیارم دیدم در عوض بخشیدنه مهریه خونه یا ماشین به اسمشون زده شده

اینکه یه مردی همینطوری ۳ دانگ خونه بزنه به اسم زن بدون هیچ دلیلی از هر ۱۰۰ تا زن یک زن این شانسو پیدا میکنه