2777
2789
منم دقیقا همینو میگم دیگه تازه تو تاپیکای مسخره ای که شما گفتی میزنن هم میرم میگم جمع کنن این بساطو ...

بخدا اکثرم نوجونن 🥲

من واقعا درکشون میکنم ک تو چه شرایطین ولی چون بیشترم با کنکوریا صحبت میکنم میگم طرف خودش کار میکرد دستش پینه بسته بود مامانش بیمارستان بود رتبه داغونش 130 هزار بود تو چندماه خودشو رسوند ب پزشکی.. بعد پسره تاپیک میزنه وای من 19 سالم شد همه آرزوهام بر باد رفت دیگه موفق نمیشم افسرده م.. واقعا دلم میخواد اینارو بزنم ک اینجوری با خودشون میکنن

الان همه میگن افسرده ایم درصورتی ک فقط از شرایط زندگیشون ناراضین افسرده اونیه ک بقول خودتون تو زعفرانیه با بهترین خونه و ماشین نشسته باشه حالش خوب نباشع

دیگه منی ک خودمو درگیر انواع قرص های افسردگی کردم میدونم راحت ترین راه همینه انگ بیماری بزنیم ب خودمون من اینهمه قرص خوردم کمک کرد ولی حل نشد وقتی حل شد ک پاشدم حتی با حال بد انجام دادم

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون