2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چقدر امضات بد و ناعادلانه و پرقضاوته اونم راجع به ادمایی که هیچی از شرایطشون نمیدونی 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
چقدر امضات بد و ناعادلانه و پرقضاوته اونم راجع به ادمایی که هیچی از شرایطشون نمیدونی

اوکی.. هرکی ی نظری داره

تو این چند روز بیشتر از هف هشت نفر همینجوری دیدن و گفتن چ خوب نوشتی

منم عقیده خودمو نوشتم قرار نیست همه نظرشون این باشه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اوکی.. هرکی ی نظری دارهتو این چند روز بیشتر از هف هشت نفر همینجوری دیدن و گفتن چ خوب نوشتیمنم عقیده ...

احتمالا اون هشت نفر حتی ریز ترین اطلاعی راجع به بای پولار و هزارتا مشکل دیگه ندارن امیدوارم ادمایی که دارن با این نشکلات میجنگن نه با شما و نه اون چنتا بی سواد روبرو نشن همش از EQپایینه

احتمالا اون هشت نفر حتی ریز ترین اطلاعی راجع به بای پولار و هزارتا مشکل دیگه ندارن امیدوارم ادمایی ک ...

😂 بحث هوش باشه منه آناهیتا ضریب هوشیم بالای 130 عه

تا الان با کلی آدم با مشکلات مختلف صحبت کردم

ادمایی ک از ته ته بدبختی خودشونو کشیدن بالا و الان بهترین جایگاهارو دارن.. حق وقتی کلی آدم دیدم و شاید خودمم از اون آدما بودم ک خیلی چیزارو تغییر داده این چیزا واسم قابل قبول نباشه و معتقد باشم 99 درصد مشکلات قابل حله.. فقط ی آدم قوی و محکم میخواد.. تو این سایتم هیچوقت چیزی نگفتم ک کسی ناراحت شه هدفم فقط گفتن اینه ک همه چیز قابل تغییر و بهبوده

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

😂 بحث هوش باشه منه آناهیتا ضریب هوشیم بالای 130 عهتا الان با کلی آدم با مشکلات مختلف صحبت کردمادمای ...

شما اگه باهوش بودی فرق EQو IQرو می‌فهمیدی بله من نمیگم مشکلات و سختی ها حل نمیشن دارم میگم ادمای که خودکشی میکنن اکثرا تحت شرایط نرمال روانی نیستن طرف کل زندگیش زعفرانیه و فرشته بزرگ شده الان امریکاست و اینقدر گاهی حالش بد میشه که باید بره بیمارستان قبل از اینکه قرص هاشو شروع کنه تنهاش میذاشتی معلوم نبود با خودش چیکار میکرد از اونطرف یه روزایی میره تو حالت منیک اینقدر سرخوشه انگار دراگ زده 

امیدوارم سواد جامع بیشتره شه راجع به سلامت روان و هر دره پیتی با نشه مدعی و سخنران بشه🤍

اونا بیشتر تو فیلما وجود دارن.تو واقعیت طرف میاد زندگیتو با خاک یکسان می کنه.😂 یعنی نه تنها کمکی به پیشرفتت نمی کنه ، بلکه سنگ اندازی هم می کنه.اطراف آدمای موفّق شلوغ نیست.تنهایی ممکنه سخت باشه ولی خیلی از ایده ها توی تنهایی به ذهن آدم خطور می کنن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
شما اگه باهوش بودی فرق EQو IQرو می‌فهمیدی بله من نمیگم مشکلات و سختی ها حل نمیشن دارم میگم ادمای که ...

آدم باهوش.. دیگه من یکی تو این زمینه چندسال کار کردم

آدمی ک افسرده س و تو اون شرایطه و تحت درمانه بحثش فرق میکنه

شما توی نینی سایت هستی میبینی طرف مینویسه وای کنکور قبول نشدم خودکشی وای چاقم خودکشی وای فلانم خودکشی

منم حرفم اینه دوست عزیز به جای انرژی منفی و حس بد بیا بگو خب من این مشکلو دارم الان چطور حل میشه؟ باید چه کاری کنم از کی کمک بگیرم؟ حالتم خوب میشه

من ک امریکا ک اینجا نیستم خودم 4 سال زیرنظر روانپزشک بودم ولی حل شد

اون کسیم ک شما تعریف کردی دوقطبی باشه یا اختلالات شدید ک تصمیم خودکشی دست خودش نیست اوضاعش فرق داره

امیدوارم منظورمو به خوبی رسونده باشم همیشه هم دنبال انتقال انرژی مثبت از کاربریمم 🫰🏻

آدم باهوش.. دیگه من یکی تو این زمینه چندسال کار کردمآدمی ک افسرده س و تو اون شرایطه و تحت درمانه بحث ...

منم دقیقا همینو میگم دیگه تازه تو تاپیکای مسخره ای که شما گفتی میزنن هم میرم میگم  جمع کنن این بساطو و خودکشی اینقدر چیز ساده و اسونی نیست و...

2810