2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بلندترین فریاد دنیا از گوشه چشم من جاری است

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 32 پست
وقتی قدرتمند باشه و تو نتونی کاری کنی خانواده ضعیف داری باید بشینی له شدن خودتو تماشا کنی

وقتی باوجود ناراحتی عمیق از دست مادرشوهرم باز در حال خوبی به مادرشوهرم بودم چون مهمانم بود، از پشت به بچه ی شش ساله ی من خنجر زده. خدایا چرا؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آفرین آقا امیر المومنین حدیث دارن که من همه از ظالم وهم از مظلومی که بتواند واز حقش خودش دفاع نکند ب ...

وقتی زورت نرسه باید فرار کنی بری همه چیز را حق تو  بزاری بری  تمام سالها له شدنم شکستنم توهین کردن هم چیز را گزاشتم بدون انتقام  تمام ثروتم   گزاشتم واکنون تنها ثروتم همان همسر برداشتم و از جهنم انها فرار خواهم کرد وانها را همین رفتن ما تیر خلاص از دست دادن ما برایشان کافی است 

چرا جوابشون رو نمیدی

مگر چقدر یک ادم توان داره هرروز بجنگه  وقتی مار افعی است میپچه دوربدنت تمام بدنت تو رو پشونده تمام دست وپای تو روبسته  انقدر خوردن وهار هست که بتونه باهت بجنگ قوی ولی ادم که له شده دیگه توان جنگ و نداره 

استارتر جان ولی بذار یه نکته ای هم بهت بگم. دل منم مثل دل تو خونه ولی یه استاد اخلاقی داشتم بهش گفتم مادرشوهرم خیلی اذیت میکنه. بهم گفت خداروشکر کن که این فرد باعث شده تو رشد کنی. رشد کردم ولی ذره ذره وجودم سوخت. سوختم من، سوختم.

وقتی زورت نرسه باید فرار کنی بری همه چیز را حق تو بزاری بری تمام سالها له شدنم شکستنم توهین کردن ه ...

من ۲۰ساله همین کلفت کتک خور خوار تحقیر شده مظلوم دیوار کوتاه با یک زنجیری دارم زندگی میکنم بلدم فقط حدیث برای مردم بگم میدونی چرا چون پشت و پناه ندارم همه در حال گوش بری از همدیگرن مجالی برای من ندارن

استارتر جان ولی بذار یه نکته ای هم بهت بگم. دل منم مثل دل تو خونه ولی یه استاد اخلاقی داشتم بهش گفتم ...

چ رشدی اخه مگه ادم با ظلم رشد میکنه  فقط تنفرش از ادم ها بیشتر میشه افسرده میشه 

مگر چقدر یک ادم توان داره هرروز بجنگه وقتی مار افعی است میپچه دوربدنت تمام بدنت تو رو پشونده تمام د ...

استارترجان بذار یاد سخنرانی اخیر سیدحسن نصرالله افتادم بهت بگم. یعنی من بارها و بارها این رو گوش دادم. ایشون گفت من احساسم رو میگم تا بدونید احساس ما چیه که با ما می جنگید. ما ظاهرا محاصره هستیم ولی درحقیقت شما محاصره اید، ما سرباز خداییم و آسمان ها و زمین و ستاره ها مال خداست. بذار با لحن خودش اگه شد لینکش رو بفرستم ببین. دو دقیقه است ولی دلت رو باز باز میکنه. 

استارترجان بذار یاد سخنرانی اخیر سیدحسن نصرالله افتادم بهت بگم. یعنی من بارها و بارها این رو گوش داد ...

چرا میگه مجوز درج لینک ندارید. این جمله ی پایین رو تو اینترنت کپی کن بگرد تو آپارات ویدئوی دو دقیقه ایش رو بیین. نظرت رو بگو.

شاید بگی چه ربطی داره ولی خدا خودش شاهده که چطور با تک تک سلول های بدنم درکت میکنم و خدا خودش میدونه این ویدئوی دو دقیقه ای چقدر آرومم می کنه. این ویدئو رو از منظر سیاسی نبین. از این منطر ببین که به افرادی ظلم میشه و این افراد کشته میشن و احساسشون چیه.

ببین چقدر قدرتمند میشی.

من اصلا شمارو نمیشناسم و عقاید مذهبی و سیاسیتون رو نمیدونم ولی ببین این مرد چطور آرومت میکنه و بعد از چند روز شهید میشه.

چ رشدی اخه مگه ادم با ظلم رشد میکنه فقط تنفرش از ادم ها بیشتر میشه افسرده میشه

مطمئنم خدا از مادر بهت مهربون تره. پس قصد خدا از این مسیری که تورو توش قرار داده، قطعا افسرده کردن تو نیست. تو از بالا نگاه کن. خدا رشدت میده. بزرگت میکنه. 

2810