2777
2789

رهایم کنید مادرشوهر خواهرشوهر 

روزهایی رابرایم رقم زدید دستم میلرزد از توصیفش  

گرسفره دلم را واکنم  همه سیر میشوند

خنجرت را از سینه زندگی من بیرون کن 

همه زندگیم تلخ شدب خاطر کسایی که دورتر ازما شیرین ترین لحظات را داشتند

عبور از روزهای سخت  زندگی  خیلی سخت اس ب خاطر خودخواهی خود ارامش دیگران ب هم نزنیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مادرشوهر من چشم نداره خوشبختی پسرش رو ببینه. چقدر آدم باید پست باشه؟!؟!خدایا خدایا!!!! خلقت تو خوب بود ولی این انسان خودش رو به چه درجه ای از پستی رسوند؟! مادرشوهر من آدم بسیار بسیار قدرتمندیه که حرف نادرست خود رو با سیاست میگه که افراد قبول میکنند و اجرا میکنند. دلم خونه. یازده سال این فرد نذاشت یک روز خوش زندگی کنم. خدایا منتظر عدالتت هستم یا این دنیا یا اون دنیا. بچه های من هیچ گناهی نداشتن که مورد ظلم این فرد واقع شدند. ببخشید ولی لعنت خدا بهش تا قیام قیامت.

والا ما هم شاکی هستیم ازشون ولی دیگه با ادبیات کهن نفرین نمی‌کنیم.همون واگذارشون میکنیم به ابوالفضل 😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بله حرفتونودرسته. قرآن گفته لاتظلِمون و لاتظلَمون:نه ظلم کنید و نه بذارید بهتون ظلم کنند ولی من بلد ...

وقتی قدرتمند باشه و تو نتونی کاری کنی خانواده ضعیف داری باید بشینی له شدن خودتو تماشا کنی

2810