2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخت و رو اعصابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 112 پست
بخدا دلم نمیخواد داد بزنم اما یه لجبازی ها با من میکنه واقعا اذیتم میکنه دیروز پوشکشو باز کردم تا بر ...

عزیزم ، منم دو تا بچه دارم توی شهر غریب ، درک میکنم حست رو ، مخصوصا سر بچه اول که آدم زیاد تجربه نداره خیلی اذیت میشه . حالا من برای عوض کردن پوشک کل وسایل رو میاوردم دم حموم میچیدم ، بعد بچه رو باز میکردم و همون لحظه بغلش میکردم و میبردم میشستمس . 

این رو باید دائم به خودت یادآوری کنی که اون خیلی کوچیکه ، دنبال اذیت کردن شما هم نیست اصلا ، اتفاقا عاشقته برای همین دائم بهت میچسبه و همه جا میاد باهات . شما نقطه محکم و امن زندگیشی  ، فقط دنیا خیلی جدیده براش ، میخواد تجربه کنه و زندگی کردن رو یاد بگیره نه اینکه با شما لجبازی کنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
تمرکزش بالاست که با هر چیزی بیدار میشه الان که کوچولو و خوردنیه بذار سه رو رد کنه اونوقت میبینی سخت ...

ببین گناه من چیه که باید با دونفر سیک خواب زندگی کنم باباشم همینطوره جرات ندارم تکون بخورم دوتایی پامیشن نگاه میکنن 

(پدرشم دقت و تمرکز بالایی داره)

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چرا من ندارم اون عشقو ببین نه اینکه دوسش نداشته باشم اتفاقا کسی تو دنیا نیست که انقد دوسش داشته ...

فکر کنم افسردگی داریا... یعنی چی دلیل اذیت شدنت را اون میدونی!!! ببخشید حس مادرانه نداری؟؟؟ همه هر چی میشه میگن فدای سر بچه هام بعد شما اینطور میگی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بخدا دلم نمیخواد داد بزنم اما یه لجبازی ها با من میکنه واقعا اذیتم میکنه دیروز پوشکشو باز کردم تا بر ...

خب باید پوشکشو همزمان کنارتون باشه اگه متوجه میشدن که دیگه پوشکشون نمی‌کردیم فقط اینو میدونم اگه بد رفتار کنیم داد بزنیم کتکشون بزنیم اونام عصبی میشن وهمینطور بزرگم میشن

2805
بچه منم یکساله نیم اس کلافم میکنه ما ۵ نفری بهش میرسیم خونه مادرم باز کم میاریم... وقتی میام خونه خو ...

دقیقا استرس خیلی میده خونه مادرم قبلا میموند ولی الان تا ببینه من میخوام برم میاد بریم یا اگه بزارمش برم وقتی میام میگن دنبالت میگشته هر چند ثانیه یادش میومدخ غر میزده 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
احسنت من 3 تا دارم پشت سر همباهم بازی میکنن با هم رقابت میکنن تو خیلی کارا کوچیکتره از بزرگترا چیزای ...

ان شا الله سلامت باشن 

ببین گناه من چیه که باید با دونفر سیک خواب زندگی کنم باباشم همینطوره جرات ندارم تکون بخورم دوتایی پا ...

انقدر سخت نگیر... پس مادرایی که بچه مریض دارن و با غشق از بچه هاشون مراقبت میکنن چی بگن..این که خوابشون سبکه واقعا انقد اذیت کننده نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خب این اشتباه خودت بوده.. 

من که دوس دارم بچه دار شم فعلا خدا نداده 

در ضمن بچه یکیش سخته وقتی بیشتر میشن سختی از دوش مادر برداشته میشه

به جا اینکه بیفته دنبال تو میفته دنبال خواهر برداراش 

حسبی الله ❤
بچه منم یکساله نیم اس کلافم میکنه ما ۵ نفری بهش میرسیم خونه مادرم باز کم میاریم... وقتی میام خونه خو ...

چند روز پیش رفتیم خونه برادرشوهرم بودیم بچش ۴ساله اس از مبل پرید پایین بچم نگاه میکرد و میخندید اومدیم خونه خودمون رفت رو مبل یهو خودشو انداخت پایین و پاش درد گرفت ولی بچه من یه چیز امتحان میکنه درد بگیره دیگه نمیکنه یه بار در خونه رو بست انگشت شصتش لا در اومد گریه کرد از اون به بعد درو میخواد ببنده مواظب دستش و میدونه میاد لا در

من دو تا کوچیک دارم واقعا منم دیشب به خودم میگفتم حملات پانیذ بهم دست میده خیلی سخته بچه دادی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من چی بکم دوتا بچه با بدبختی دست تنهایس تو غربت بزرگ میکنم بزرگه یکم مشکل جسمی داره ضعیفه ۵ سالشه باید باهاش تمرینات ورزشی انجام بدم چقد باهاش حرف میزنم باج میدم ک یکساعت بمونه اونم با گریه میمیونه😔توزوخدا ناشکری نکنید خداروشکز کن بچت سالمه نیاز ب چیزی نداره واسش وقت بزاری چی میشه مگه؟

هرکی پیامم میخونه با نفس حقش برای سلامتی دخترنازم دعاکنه این کابوس تموم بشه واسم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

جالبه همه مادرا همین فکرو میکنن که وای تا همیشه بچه بارش رو دوشمه و ...ولی وقتی بزرگ میشن و وقت استق ...

نه والا من از همین الان ذهنیتم اینه وقتی ازدواج کردن خودشون خانواده جدا دارن و تصمیم گیرنده خودشونن

عزیزم دختر منم یسال و نیمشه...منم شرایطم مثل شماست تازه یه دختر مدرسه ای هم دارم.. باید صبوری کنی دی ...

من هنوزم راضی نبودم واسه بچه انقد شوهرم اصرار اصرار 

2810