2777
2789
عنوان

بچه داری خیلی سخت و رو اعصابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 112 پست
گرفتاری من بدتره من باید پدر عوضشیم تحمل کنم بعضی وقتها میشه میگم چه غلطی بود من کردم این چه زندگیه ...

نه من از اون جهت راضیم چون تو بچه داری خیلیی کمکم کرد اوایل الانم که خودش واقعا خستس میاد از سرکار بچه هم از سرکولش بالا میره

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باورت نشه ولی دقیقا اونایی که به قول شما چهارتا میارن خیلی از مسائل تک فرزندا رو ندارن چون بچه ...

خوشبحالشون من که تو مغزم نمیگنجه چهارتا باهم داشته باشم 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
2805
خوب نکته اینه که بچه های تنها دائم میچسبن به پدر و مادر . اونایی که چند تا بچن یه مقدار از وقت بچه ه ...

احسنت 

من 3 تا دارم پشت سر هم

باهم بازی میکنن با هم رقابت میکنن تو خیلی کارا 

کوچیکتره از بزرگترا چیزای ک من باید یادش بدم خودش یاد میگیره و.... 

سخت هست ولی از یکی سختتر نیست 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
خوشبحالشون من که تو مغزم نمیگنجه چهارتا باهم داشته باشم

توی گوگل سن بچه تو سرچ کن مثلا رفتار با کودک ۱۴ ماهه . یا تربیت کودک ۱۴ ماهه . مطالب خوبی میاد . راهکارای مفید . وقتی بلد باشی چه جوری بری جلو انقدر خودتو و اون بچه ازار نمی بینید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

جالبه همه مادرا همین فکرو میکنن که وای تا همیشه بچه بارش رو دوشمه و ...ولی وقتی بزرگ میشن و وقت استقلالشونه دیگه مادر ول کن بچش نیست..شاید خیلی اختلافات مادرشوهر و عروس سر همینه..نگران نباش بزرگ میشه مشغول دوست و درس و کار و زندگی میشه دلت برا همین روزا تنگ میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بخدا دلم نمیخواد داد بزنم اما یه لجبازی ها با من میکنه واقعا اذیتم میکنه دیروز پوشکشو باز کردم تا بر ...

میفهمم عزبزم، بچه های خواهر منم از این شیطنت ها دارن اجیم میگفت فقط ی ساعت خوابیدم وقتی برگشتم کل کابینت مواد غذایی رو ریخته بودن بیرون ک چی مثلا غدا درست کنن حالا مال شما یکیع ما اجی من ۳تان😐😂، شما نباید پوشکشو باز میراشتی و میرفتی! خدا بهت صبر بده. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
اخه خیلی عصبیم میکنه دیگ دست خودم نیست من بعد زایمان خیلی اعصابم داغون شد حملات پانیک بهم دست میده و ...

عزیزم دختر منم یسال و نیمشه...منم شرایطم مثل شماست تازه یه دختر مدرسه ای هم دارم.. باید صبوری کنی دیگه.. اگر حوصله نداشتی واقعا نباید بچه دار میشدی حالا که شدی باید ازش نگه داری کنی... من از صبح که پا میشم دارم میشورم، میپزم و جمع و جور میکنم..تازه مدرسه دخترم دائم جلسه هست به جز اون کلاس زبان و خوشنویسی میره رسیدگی به امورات اون خودش یه پروسه عست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

دوست من سه تا پشت سر هم داره بزرگش امسال رفت پیش دبستانی کدچیکش ۷ ماهشه وسطی هم دوسالشه..انقدررر برام جالبه که کوچیکه که ۷ ماهست با صدای دوتا بزرگا عشق میکنه این بچه اصلا اذیت نمیکنه فقط میخاد صدای خواهراشو بشنوه..بچه های تک یکم اذیتشون بیشتره منم خودم دوتا پشت هم داشتم دومی نفهمیدم چجور بزرگ شد با خواهرش خیلی همبازی بودن

با این افکار سخت تر هم میشه مادری فقط عشق میخاد اگه عشق نباشه یه لحظه هم نمیشه بچه رو نگه داشت

اخه چرا من ندارم اون عشقو ببین نه اینکه دوسش نداشته باشم اتفاقا کسی تو دنیا نیست که انقد دوسش داشته باشم ولی اون عشق مادری ندارم سر زایمانم نتونستم طبیعی زایمان کنم ۲۴ ساعت تو زایشگاه بودم اخرش داشتن امادم میکردن ببرن اتاق عمل که یه نفرشون گفت خوشحال باش تا چند لحظه دیگه میبینیش به حرفش که فک میکنم خندم میگیره اخه من اصلا شوقی برای دیدنش نداشتم یا اینکه میگن تا بچه رو دیدم همه دردامو فراموش کردم بخدا دروغ میگن من دیدمش ولی تا چند روز بهش حسی نداشتم چون دلیل اذیت شدن تو بیمارستانم اون میدونستم 

2810