2777
2789

دخترم یکساله شه خیلی رو مبل ها راه میره میدوه در حدی ک شبا از پادرد نمیخوابه منم خسته شدم انقد مراقبش بودم نیوفته... یکبار تا برسم با صورت خورد زمین خدا بهش رحم کرد گولش بزنم جواب میده ولی سری بعد دوباره میره.‌‌‌.نمیدونم چی بهش بگم چیکارکنم دیگ این کار و نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دیگ چقد آخه بازی کنم

همینکه بدو بدو می‌کنه یعنی بچه ی سالمیه . خداتو‌شکر کن صبرت رو هم ببر بالا . بهش نگو نپر . یک جوری جایزه بزار اول برو خودت یکم بپر باهاش بعد بگو هرکی کمتر بپره یک بستنی شکلات یا چه می‌دونم عروسک جایزه میگیرم براش . و شب ها هم پاشو با روغن ماساژ بده . 

برای منم دعا کن از دیشب با شوهرم قهره الان رفت سرکار آدم احساسی ام دلم آشوبه که از دیشب قهر بودیم هرچند شوهرم تقصیر خودشه . به استوری جاریم که رقص جنیفر بود عربستان روش نوشته بود فیش حج خریدارم  جواب داده منم میام حالا به شوخی 

همینکه بدو بدو می‌کنه یعنی بچه ی سالمیه . خداتو‌شکر کن صبرت رو هم ببر بالا . بهش نگو نپر . یک جوری ج ...

عزیزدلم بچه یکساله که درک کمتر پریدن و جایزه و این صحبتارو که نداره

2810