2777
2789
عنوان

کسی دکتر خوب برای ژل لب سراغ داره توی مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست
دکترش خوبه کجای مشهده میشه معرفی کنی برم جاش شما خودت چند سی سی زدی

من دوفعه رفتم هردفعه یک سیسی اره خیلی خوبه بیحسی دندون میزنه هیچی نمی‌فهمی من که راضی بودم

هانیل وعسل عشقای مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوفعه رفتم هردفعه یک سیسی اره خیلی خوبه بیحسی دندون میزنه هیچی نمی‌فهمی من که راضی بودم

شما مدل چی زدی لبتو روسی زدی یا معمولی اگه کارش خوبه یک آدرسی بده برم فردا جاشون

2805
۰۹۳۵۶۶۶۵۰۷۴

پیش اینی که شمارشو گذاشته اصن نریاااا. معلوم نیس اصن طرف دکتر هس یا نیس. بعدشم برندی که ژل زده اصن برند شناخته شده و خوبی نیس. نزن عفونت میده با این فیلر های تقلبی

دکتر خوب زیاد هس بگرد پیدا کن. برند فیلر هم نورامیس و استایلیج و درمال استایل فقط خوبه

پیش اینی که شمارشو گذاشته اصن نریاااا. معلوم نیس اصن طرف دکتر هس یا نیس. بعدشم برندی که ژل زده اصن ب ...

عزیزم اولن من براتبلیغ نذاشتم گفتم بهشون خصوصی پیام بده گفت نمیشه منم دادم همینجا ایشونم برند ارزون میخان وگرنه نورامیس هم میزنه ۳ تومن سیسی من کسیو مجبورنکردم خاست بره نخاست نره من فقط جایی که خودم رفتم و گفتم بهشون

هانیل وعسل عشقای مامان

اگه دنبال هزینه کمی دنبال دکتر خوب و کار خوب نباش.

ولی اگ کار خوب و دکتر خوب میخوای برو کلینیک دکتر نیک.

حاشیه ملک آباد.از سمت فلسطین که بری نرسیده به سراه خیام.

برو تو پیجش کاراشو ببین محشره

2810