2777
2789
عنوان

دخترم رومبل زیاد راه میره کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست
با اینکه خورده زمین باز اینکارو میکنه عجیبه بچه ها وقتی زمین میخورن دیگه اون کارو نمیکنن وقتی زمین م ...

خب توضیح میدم براش ک کارش درست نیس یا من ناراحتی خودمو نشون دادم ک چقد ازیت شدم....هر سری ی کاری انحام میدم دیک ....خیلی حرف میزنم باهاش ک مبل خراب میشه یا فلان میشه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکه بدو بدو می‌کنه یعنی بچه ی سالمیه . خداتو‌شکر کن صبرت رو هم ببر بالا . بهش نگو نپر . یک جوری ج ...

همین اگر پسر بود میومدن میگفتن مطمئنی بیش فعال نیس

جالبه من یه بار گفتم پسرم خیلی تنبل شده مثلا سرسره میره بعد میشینه لب سرسره بقیه بچه ها شاکی میشن یکی اومده میکه شاید بیش فعاله میگم تنبله چجوری بیش فعاله میگه میشه بعضیاشون فعالیتشون کمه 

2805

پس من که خونم پله داره چی بگم .مبل یه طرف بالارفتن از پله یه طرف .همش مثل سایه پشتشون بودم .الان دخترم ۱۱ سالشه و پسرم ۷😃

تمام عسلیهام رو جمع کردم یه گوشه پذیرایی روش پارچه کشیدم که حداقل از روی اونا نپره یا راه نره ولی دیگه بقیه رو نمیشد کاری کرد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
خب توضیح میدم براش ک کارش درست نیس یا من ناراحتی خودمو نشون دادم ک چقد ازیت شدم....هر سری ی کاری انح ...

هی خواهر مگه بچه انقدی میفهمه تو چی میگی تنها راهش اینه دستشو بگیری ببری یه کاره دیگه بکنید یا بغلش کنی ببری اشپزی کنی یا بیرون زیاد ببری تو خونه حوصله شون سر میره سه چرخه نداره؟یا یه چیزی که بتونه پا بزنه؟

وااااقعا میگی مگ بزرگتر بشه کنار نمیزاره کارشو😑

آره دخترمن الان دوسالشه ازدیوارم باا میره زیرتلوزیونمو هم انقدر رفته روش همه جاش خراب شده

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
هی خواهر مگه بچه انقدی میفهمه تو چی میگی تنها راهش اینه دستشو بگیری ببری یه کاره دیگه بکنید یا بغلش ...

هوا سرد شده میترسم ببرم... با هرچیزی مشغول نمیشه باید جدید باشه وگرنه جیغ و داد میکنه

زینک بهش زیاد نمیدی؟تو آهن یا ویتامینش زینک نداره؟زیاد شیرینی مصنوعی و بستنی نمیخوره؟تخم مرغ میخوره؟

زینک آره.. مولتی ویتامین بخاطر زینک داره خریدم...چرا¿ فقط بیسکویت یکی بعضی وقتا....تخم مرغ آب پز هم میخوره 

زینک آره.. مولتی ویتامین بخاطر زینک داره خریدم...چرا¿ فقط بیسکویت یکی بعضی وقتا....تخم مرغ آب پز هم ...

زینک بچه رو بی قرار و عصبی  میکنه یه مدت بهش اصلا نده تخم مرغ هر روز بهش بده امگا آرومش میکنه 

2810