2777
2789
نزار عشق کورت کنه

خیلی کور شدم

خیلی

خیلی دوسش دارم

تاپیکامو ببین

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
خیلی قسم خورد،اهل قسم نیست

دیگ تو اون شرایط مجبور بوده هر کی بود همونکارو میکرد

همون لحظه باید میگفتی زنگ بزنه ب دختره از طرز حرف زدنش میفهمیدی همه چیو

بعدم مزاحمه چرا بلاکش نکرده

اصن از کجا فهمیدی دختره سیو بوده؟

نباس جیع میزدی باید خودتو میزدی ب ندیدن زیرزیرکی پیگیری میکردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر مزاحمه پس چرا بهش با این حد از صمیمیت گفته رضا من امشب نمیام حوصله دردسر ندارم؟!!!!!به نظرت این ...

منم همییینو‌میگفتم

گفتم چرا با اسم کوچیک صدات زدە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اگر مزاحمه پس چرا بهش با این حد از صمیمیت گفته رضا من امشب نمیام حوصله دردسر ندارم؟!!!!!به نظرت این ...

اصلا حوصله دردسر ندارم خودش حرف زیادیههه

وای فکرش عصبیم میکنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اخی این چقد شبیه اون نامزد لاشی منه🥹اره باورش کن تا ی مدت دیگ قشنگ ترشو بت اثبات کنههوووف

سە سالە باهمیم

هیچیییی ازش ندیدم،حتی سرسوزن خیانت

اصلا میگفتم این آدم چقدر آبرومندە

به نظر منم دروغ میگه

بخدا عین حرفاشو بم میگف الن دیدم گفتم نکنه اصن خودش باشه😂

خیلی درد بدیه بهش حق میدم بخاد باور نکنه اسی

حالت تهوع گرفتم دوباره یادش افتادم....

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
تابلو داره دروغ میگعگیر افتاده مجبور شده قسم بهوزه

تمامممم بدنش میلرزید

نفسش نمیومد یقە لباسشو باز کرد یعنی انقد عرق کرد شیشە ماشین بخار گرفت

حالت بد بوده عادیه بهش فکر نکرده باشی اون لحظه

اصلا همچین چیزی ندیدە بودم ازش

دیگە انقد گریە کرد گفتم باشە باور کردم

تمامممم بدنش میلرزیدنفسش نمیومد یقە لباسشو باز کرد یعنی انقد عرق کرد شیشە ماشین بخار گرفت

ببین بدجور عاشقی ذهنت نمیخواد به بهش باور کنه قلبت داره راه‌حل جور میکنه که باورش کنی وضعیت سختیه نمیشه گفت دروغه راسته

فردا باهاش برو بیرون بگو بهش زنگ بزنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

دروغه و اینکه باید قشنگ پیام‌ها و تماس هارو میدیدین تازه جلوی شما باید جواب دختررو‌جوری که شک‌نکنه مثلا چرا؟؟ میداد تا ثابت کنه اون مزاحمه یا ایشون اینقدر گیر داده دخترم گفته حوصله دردسر ندارم

حتما شوهر خواهرشم عین خودشه

دیگ تو اون شرایط مجبور بوده هر کی بود همونکارو میکردهمون لحظه باید میگفتی زنگ بزنه ب دختره از طرز حر ...

اصلا عقلممم نرسید بش بگم زنگ بزنە

پیام قبلی ازش نبود،میگفت هی پاک میکردم کە نبینی ناراحت بشی

دوتا شمارە نشونم داد کە مسدود کردە بود میگفت هی با شمارە جدید پیام میدە

دخترە سیو نبود،قسمتووو ببین من هرگز گوشیشو دستم نمیگیرم،ولی اون زور ب زود گوشیمو چک میکنە،داشت مخاطبینمو حذف میکرد!!منم گفتم توام یە دقە گوشیتو بدە من،حواسش نبود ممکنە پیام اومدە باشە،داشت ابروهامو درمیاورد😑

همین کە گوشیو بازکردم پیامشو دیدم

شوووکە شد خواست ازم بگیرە کە ندادم،شروع کردم جیغ و هوار،اونم گریە میکرد

بعدشم نامزدم نیست کە بخوام زیرنظرش بگیرم،پارتنرمع

گفته حوصله دردسر ندارم و نمیام و فلان انگار که یه رابطه ای هست حتی با اسم کوچیک گفته این مزاحمه بنظر ...

منم میگفتم چرا بە اسم کوچیک صدات زدە 

میگفت بخدااا اولیننن باری کە تماس گرفتە اسم کوچیکمو صدا زدە

حتی گفتە چقدر خوش صدایی رضا

گفتم برو گمشو احمق،مگە حسن زیرکم جمع کن کاسە کوزەتو

2810