2777
2789
عنوان

کیا بیدارن🤔چرا خوابتون نمیبره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 122 پست
فقط اینکه تازه وارد شدم اصن نمیدونم چطوری باید کار کنم

اوخی

خوش اومدی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام منم خوابم نمیبره خونمون پر مورچه اس از صبه تمیز کردم خسته شدم نشستم فقط گریه 😔

چرا گریه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دخترم بیدارشده شیر دادمش والان رو پام تکون تکونش میدم .خودم خیلی خوابم میاد 🙄😒نمیخوابه😢 🙄

بچه چندمته

اختلال خواب علائمی داره؟

علائمش که واضحه و نمیشه خوابید من ساعت ها تلاش میکنم تا خوابم ببره تازه با کمک قرص یه خواب کاملا بی کیفیت و کم دارم

قرص نباشه کلا نمیتونم بخوابم و بعد بی خوابی شدیدی که میکشم سیستم عصبیم ضعیف میشه سردرد و سرگیجه و تهوع و...میگیرم

کاربر آقا
علائمش که واضحه و نمیشه خوابید من ساعت ها تلاش میکنم تا خوابم ببره تازه با کمک قرص یه خواب کاملا بی ...

چقد منم

2810